Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Intervju i Kamille

12 juni 2019 – Marina Engervik

Kamille intervjuer Marina - naturlig norsk hudpleie

I Juni 2019 intervjuet Kamille vår gründer, Marina Engervik. Her kan du lese hele intervjuet:

 

“FOLK BEGYNTE Å RINGE OG VILLE KJØPE MIRAKELOLJEN”

Marina Elisabeth Engervik (30) fra Båtsfjord slet med atopisk eksem og savnet gode hudpleieprodukter. Hun laget sin egen olje, og nå kan hun leve av hudpleieserien Marina Miracle. 

 

Hva går konseptet ditt ut på?

– Jeg ble født med atopisk eksem og har alltid hatt sensitiv hud. I slutten av tenårene fikk jeg også akne, i tillegg til eksem og tørr hud. Etter mange mislykkede forsøk med tradisjonelle hudpleieprodukter bestemte jeg meg for å løse problemet selv. Jeg fant ut at noen vegetabilske oljer, urter og planteekstrakter i teorien kunne hjelpe huden min, men fant ingen produkter med alle ingrediensene i. Derfor lagde jeg min egen formel. Det ble starten på Marina Miracle, en naturlig og økologisk hudpleieserie utviklet og laget i Norge. Alle produktene er veganske. I dag brukes Marina Miracle-produktene av profesjonelle hudpleieterapeuter, og de selges også i vår nettbutikk for hjemmebruk.

 

Når valgte du å satse?

– Da den første ansiktsoljen gjorde huden min frisk og fin, spurte mange hva jeg hadde gjort. Jeg fortalte om oljen, og ga den i gave til flere med hudproblemer. Den hjalp alle og ryktet spredte seg. Folk begynte å ringe og ville kjøpe «mirakeloljen». Da skjønte jeg at jeg hadde laget et produkt det var behov for. Neste dag sa jeg opp jobben og startet Marina Miracle.

 

Er dette noe du kan leve av?

– Ja, det er herlig når det du brenner for kan være levebrødet ditt. Nylig har mannen min Martin sagt opp jobben sin for å jobbe heltid sammen med meg. I tillegg har jeg hatt en heltidsansatt i flere år, og søsteren min jobber som ekstrahjelp. Marina Miracle har også franchiser i seks land i Europa, og totalt er vi 14 personer i teamet.

 

Noen tips til andre med en gründerspire i magen?

– Når du starter opp er det alltid best å være to. Det er så viktig å ha en støttespiller, en som kan hjelpe deg og være der for deg. Jeg hadde aldri klart dette uten mannen min. Vær også positiv og tenk godt om deg selv, samtidig som du må være en fighter med et mål. Mitt aller viktigste råd er å ikke bare starte opp noe for å tjene masse penger. Du må ha en lidenskap som stikker dypere enn det. Start med noe du virkelig bryr deg om og føler sterkt for. Da kan du komme langt.

 

FLERE ARTIKLER FOR DEG:

Intervju i Kosmetikk: Prisvinnende, probiotisk hudpleie

Intervju i COSTUME: Mirakeloljen

Intervju i SPC om økning av naturlig hudpleie i det norske markedet.