Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Angelica - Leger infeksjonerAngelica

Angelica - Norwegian Angelica Archangelica

Leger infeksjoner

Brukt som medisin

Jevner ut huden

 

Hva er Angelica?

Angelica, også kjent som kvann og norsk angelica, er en plante som dufter søtt og som har spiselige stengler og røtter. Denne blomsten er veldig lik i utseende på flere gifte blomster og må alltid identifiseres før den spises. Angelica vokser vilt Norge. Denne planten har lenge blitt brukt som en medisinplante.

Archangelica kommer fra det greske ordet 'Arkhangelos' som betyr erkeengelen, på grunn av historien om at det var erkeengelen Michael som fortalte at denne planten var en medisin.

 

Hva hjelper Angelica mot?

Angelica har legende effekt på huden. Den har helt unike egenskaper til å lege infeksjoner. Den blir også brukt mot luftveisplager, feber og influensa og sykdommer i fordøyelseskanalene. Samene har brukt denne planten i generasjoner som medisin. 

Angelica stimulerer og øker blodsirkulasjonen. Angelica er en fantastisk naturlig ingrediens mot anti-aldring fordi den er full av aktive antioxidanter.

 

Hva er spesielt med vår Angelica?

Vi bruker norsk angelica! Den norske angelicaen er veldig høy på antioxidanter og vil virkelig gi huden et løft og behandle problemhud. Den jevner ut huden og bekjemper infeksjoner og derfor finner du den i vår Herbal Face Oil og Acne Fight Serum.

Hudpleieprodukter med Angelica - Leger infeksjoner

Ansiktsolje - Herbal Face Oil - 30 ml

Vanlig pris
Kr409.00
Salgspris
Kr409.00
Vanlig pris
Pris
per 

Ansiktsolje - Geranium Face Oil - 30 ml

Vanlig pris
Kr409.00
Salgspris
Kr409.00
Vanlig pris
Pris
per 

Ansiktsolje FOR MENN - Active Face Oil - 30 ml

Vanlig pris
Kr409.00
Salgspris
Kr409.00
Vanlig pris
Pris
per