Min Kurv

Lukk

Frakt og Levering

Fraktkostnader

Norge: 

Brevpakken uten sporing med Bring: Gratis! 

Vi sender med Bring minipakke. Pakkene blir sendt som brevpost med A-Prioritet med leveringstid på 1-4 virkedager. Denne pakken sendes uten sporing. Når vi sender pakken fra oss er ikke din pakke forsikret av oss eller posten. Vi kan heller ikke spore pakken dersom noe skulle skje.

Pakke med sporing og levering på døren med Bring: 150,- kr

Vi sender pakken din med sporing og pakken leveres på døren din av Bring mellom klokken 17:00-21:00. Leveringstid er 1-3 dager. Hvis du ikke er hjemme får du en hentelapp i postkassen. Denne sendelsen er forsikret av oss og spores hele veien hjem til deg. 

 

 

Europa: Vi sender til utvalgte land i Europa. I de land vi ikke sender finnes det lokale  forhandlere som kan benyttes. Se liste over forhandlere her.

Frakten til land i Europa koster kun 55,- NOK. Henter du ikke din bestilling må du holde fraktkostnaden for returen av bestillingen. Postens egne satser blir da gjeldende. Levering er 2-12 virkedager.

Amerika, Asia, Afrika og Australia: Frakten koster kun 65,- NOK for sending til resten av verden. Henter du ikke din bestilling må du holde fraktkostnaden for returen av bestillingen. Postens egne satser blir da gjeldende. Levering er 2-12 virkedager.

Alle våre pakker blir levert i samarbeid med Bring.

Bring leverer

 

Er prisene inkludert moms (MVA) og tollavgifter for Norge?

Ja, alle priser som oppgis hos Marina Miracle er inkludert alle avgifter. Selskapet holder til i Norge og alle ordre sendes fra Oslo.

Det er tollfritt å handle hos Marina Miracle dersom du bor i Norge.

Bestiller du fra et annet land, kan det tilkomme egne tollsatser etter landets bestemmelser. Her er kunden selv ansvarlig for å vite hvilke tollregler landet de bor i har.

 

Hvor lang tid tar det å få varen fra man bestiller den?

Pakke i Norge med Bring: 1-4 virkedager

Frakt i resten av verden: 2-12 virkedager

 

Uavhentet pakke

For uavhentede pakker som ikke er avtalt på forhånd med oss vil kunden normalt bli belastet med et gebyr på 150,- NOK. Dette gebyret skal dekke frakt tur/retur, og de direkte kostnadene til pakking og emballering av produktene. Gebyret er uavhengig av om man ønsker ordren tilsendt på nytt.

Motta de beste tilbudene:

Meld deg inn i kundeklubben å motta bonuspoeng på alle kjøp og de beste tilbudene på epost. Det er tilbud du ikke får andre steder!

Skriv din epost her og klikk på knappen:

SEARCH THIS STORE