Økologisk hudpleie fra Norge - Gratis frakt!Frakt og Levering

Fraktkostnader

Pakke i postkassen uten sporing med Bring: Gratis

Vi sender med Bring Pakke i Postkassen. Er pakken for stor for din postkasse så vil du få beskjed om å hente den ut på nærmeste postkontor. Pakkene blir sendt med A-Prioritet med normal leveringstid på 2-4 virkedager. Denne pakken sendes uten sporing. Når vi sender pakken fra oss er ikke din pakke forsikret av oss eller posten. Vi kan heller ikke spore pakken dersom noe skulle skje.

Pakke med sporing og levering på døren med Bring: 150,- kr

Vi sender pakken din med sporing og pakken leveres på døren din av Bring mellom klokken 17:00-21:00. Leveringstid er 1-3 dager. Hvis du ikke er hjemme får du en hentelapp i postkassen. Denne sendelsen er forsikret av oss og spores hele veien hjem til deg. 

 

Hvor lang tid tar det å få varen fra man bestiller den?

Pakke i Norge med Bring har normal leveringstid på 2-4 virkedager

 

Uavhentet pakke

For uavhentede pakker som ikke er avtalt på forhånd med oss vil kunden normalt bli belastet med et gebyr på 150,- NOK. Dette gebyret skal dekke frakt tur/retur, og de direkte kostnadene til pakking og emballering av produktene. Gebyret er uavhengig av om man ønsker ordren tilsendt på nytt.

 

Er prisene inkludert moms (MVA) og tollavgifter for Norge?

Ja, alle priser som oppgis hos Marina Miracle er inkludert alle avgifter. Selskapet holder til i Norge og alle ordre sendes fra Oslo.

 

Kontaktinformasjon

Spørsmål om vilkårene skal sendes til oss på info@marinamiracle.com

Marina Miracle 
info@marinamiracle.com 
Bjørnsons Vei, Tønsberg NO 3117

Org: 927353865