Økologisk hudpleie fra Norge - Gratis frakt!Retur og Reklamasjon

Retur

Hvis 14 dager har gått siden kjøpet, kan vi ikke gi deg pengene tilbake eller bytte varen.
For at retur skal bli godkjent, må varen være ubrukt og i samme stand som du mottok den og i originalemballasjen.
For å fullføre din retur, krever vi en kvittering eller kjøpsbevis (din mail med bestillingsbekreftelse du mottok av Marina Miracle).
Det er visse situasjoner hvor delvis refusjon kan innvilges: Hvis varen er skadet eller har mangler av grunner som ikke skyldes feil fra vår side (reklamasjon av vare).

 

Refusjon og reklamasjon

Varen må sendes i retur til oss ved reklamasjonssaker. Når varen er mottatt og kontrollert av oss, vil vi sende deg en e-post for å varsle deg om at vi har mottatt din returnerte vare. Vi vil også varsle deg om godkjenning eller avvisning av tilbakebetalingen. Hvis tilbakebetaling blir godkjent, blir tilbakebetalingen behandlet.

 

Sen eller manglende refusjon

Hvis du ikke har mottatt din avtalte refusjon, må du først sjekke bankkontoen igjen. Så bør du ta kontakt med kredittkortselskapet, det kan ta litt tid før tilbakebetaling er offisielt lagt ut. Det neste du kan gjøre er å kontakte banken din. Det er ofte litt behandlingstid før en refusjon gjennomført.

Hvis du har gjort alt dette og du fortsatt ikke har mottatt tilbakebetalingen din, kan du kontakte oss på info@marinamiracle.com og vi vil finne en løsning.

 

Salgsvarer

Salgsvarer kan ikke bli refundert.

 

Bytte av varer

Vi kan bare erstatte produkter hvis de er skadet eller ødelagt. Hvis du vil bytte en ødelagt vare for den samme varen (bare i god stand), send oss en epost på info@marinamiracle.com og vi vil finne en løsning.

 

Frakt av returvarer

For å returnere produktet, må du sende produktet til: Marina Miracle, Bjørnsons vei 6a, Tønsberg NO 3117
Du vil være ansvarlig for å betale fraktkostnadene for å returnere varen. Fraktkostnader refunderes ikke. Hvis du mottar en tilbakebetaling, vil kostnadene for returfrakt bli trukket fra refusjon. Hvis du skal sende en vare/flere varer til en verdi over kr 500,-, bør du bruke en sporbar fraktservice eller kjøpe fraktforsikring. Vi kan ikke garantere at vi mottar din returnerte vare.

Marina Miracle vil alltid gjøre sitt beste for at du som kunde skal bli fornøyd og ha en trygg og enkel kundeopplevelse.