Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Arganolje fra Marokko

Argan frukten

Argan - Argania Spinosa

Rik på antioksidanter

Behandler rynker og tørr hud

Oppstrammende effekt

 

Hva er Argan?

Arganolje utvinnes fra argan-nøtten som vokser på argantre i Marokko. Denne oljen blir ofte omtalt som The Golden Oil (Gulloljen) eller Liquid Gold (Flytende Gull). Argan er kjent for sine gode evner til å gi fuktighet til huden samtidig som den strammer opp og gir ny glød.


Arganolje blir brukt både i matlaging, hårpleie og hudpleie. Det er en allsidig, luksuriøs olje som kan brukes til det meste.

 

Hva hjelper Argan mot?

Arganolje har høyt innhold av vitamin E, essensielle fettsyrer og antioksidanter som kan hjelpe med alt fra tørr hud og rynker til psoriasis, eksem og uren hud. Oljen er også veldig lett og trekker raskt inn.


Oljen har i århundrer blitt brukt av kvinner i Marokko, men nå sverger flere og flere til arganoljen som et av naturens mest effektive fuktighetsgivende oljer. Arganolje fra Marokko vil gi huden ny glød, samtidig som den strammer opp og gir dyp fuktighet.

 

Hva er spesielt med vår arganolje?

Vi bruker arganolje som er økologisk sertifisert av Debio. Oljen kommer opprinnelig fra Morokko og gården som dyrker og høster argannøttene gjør dette økologisk. Denne fantastiske, næringsrike oljen finner du i vårt nattserum og i vårt øyevippeserum.

Hudpleieprodukter med Arganolje fra Marokko

Nattserum - Argan Night Serum - 30 ml

Vanlig pris
Kr569.00
Salgspris
Kr569.00
Vanlig pris
Pris
per 

Vippeserum - Eyelash & Brow Serum - 10 ml

Vanlig pris
Kr439.00
Salgspris
Kr439.00
Vanlig pris
Pris
per