Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Frankincense - Leger sår og utslett

virak

Frankincense - Boswellia Carteri

♦ Fantastisk for moden hud

♦ Bekjemper tidlig aldring

♦ Leger sår og utslett


Frankincense, også kalt virak, er en eterisk olje som utvinnes fra Boswellia treet. Denne oljen er fantastisk for huden! Den leger brannsår, utslett, kutt og skrubbsår. Frankincense er fabelaktig for moden hud, tidlig aldring og andre hudproblemer.


Frankincenseolje blir også kalt Olibanum Olje eller Oil of Libanon og er faktisk ansett som en hellig olje i Midtøsten. Bruken av denne oljen daterer tilbake til egyptisk tid. De brukte den for røkelse, hudpleie og mageplager.


Frankincense inneholder 75% monoterpener, sesquiterpener, monoterpenoler og sesquiterpenoler. Disse stoffene er veldig antibakterielle og gjør at oljen virker så legende som den gjør.


Visste du at Frankincense (Virak) er nevnt i Bibelen 52 ganger? Denne oljen var også en av gavene som Jesus fikk da han ble født i følge Bibelen.


Denne fine essensielle oljen har vært populær i tusner av år og den er like fin og har de samme gode egenskapene i dag også. Vi bruker Frankincense i flere av våre produkter fordi den er full av antioksidanter som er med på å bekjempe tidlig aldring. Vi bruker denne oljen både i Herbal Face Oil og Argan Night Serum.

Hudpleieprodukter med Frankincense - Leger sår og utslett

Ansiktsolje - Herbal Face Oil - 30 ml

Vanlig pris
Kr409.00
Salgspris
Kr409.00
Vanlig pris
Pris
per 

Nattserum - Argan Night Serum - 30 ml

Vanlig pris
Kr569.00
Salgspris
Kr569.00
Vanlig pris
Pris
per 

Ansiktsolje FOR MENN - Active Face Oil - 30 ml

Vanlig pris
Kr409.00
Salgspris
Kr409.00
Vanlig pris
Pris
per 

Nattserum FOR MENN - Reload Night Serum - 30 ml

Vanlig pris
Kr569.00
Salgspris
Kr569.00
Vanlig pris
Pris
per