Kåret 3 ganger til beste skandinaviske hudpleiemerke!

MARINA MIRACLE ER AVANSERT KJEMI

Marina miracle er avansert kjemi med aktiv probiotika

Formuleringsmetodene vi benytter oss av er komplekse og i hudpleie kan kjemi ved bruk av naturlige virkestoffer ofte være mer avansert enn tradisjonell kjemi med syntetiske stoffer. Vi streber hele tiden etter å oppnå en effektiv, trygg formel som både gir gode resultater og har riktig konsistens og lukt, men vi må finne løsningene uten kompromiss. Dette krever ofte både utvikling av nye prosesser og innovering i bruken av ingredienser.

 

Formuleringsprosessen

Formuleringsprosessene våre er tidkrevende og nøysomme. De kan ikke forhastes fordi naturen selv utvikler deler av produktet under probiotisk fermentering. Dette gjør at produksjonstiden for flere av produktene våre er over 2 uker før det kan gå fra formulering til fylling og pakking.

Vi må også utvikle våre egne innovative prosesser for å oppnå resultatene vi krever. Et eksempel er vår spesialmaske som brukes i behandlinger hos hudpleiere, PRO Green Mask 7 Acid Peel Mask. Dette er en kompleks ansiktsmaske formulert med en helt ny metode hvor aktive syrer, vitaminer og probiotika er kapslet inn i oljemolekyler. Enkelt forklart så vil dette gjøre at huden ikke blir tørr eller irritert under behandlingen, og hudens sunne balanse opprettholdes samtidig som huden fornyes.

I naturlig hudpleie bruker vi konserveringsmidler som er mildere enn det som tradisjonelt ofte brukes i hudpleie. Naturlige konserveringsmidler er kompliserte å jobbe med, og pH-balansen i produktet er veldig viktig. Konserveringen må også i flere av våre produkter synkroniseres sammen med den levende probiotiske kulturen som også er i produktet. Dette krever inngående testing på stabilitet og holdbarhet. Dette er en av grunnene til at det tar oss mellom 3-5 år å utvikle og lansere et nytt produkt.

 

Selvdyrkede råvarer

Et av våre mål er å stadig oppgradere kvaliteten av våre ingredienser. Selv våre etablerte produkter blir fortsatt gradvis oppgradert med ingredienser som er rikere i virkestoffer. For å oppnå kvaliteten og kontrollen vi ønsker har vi valgt å dyrke en rekke råvarer selv her i Norge. Vi har et eget drivhus hvor vi dyrker mange forskjellige spirer, urter, tomater, agurker, jordbær og bringebær og mer vil også komme til på denne listen. Disse selvdyrkede råvarene brukes for å lage ekstrakter eller plantejuicer som vi bruker i hudpleieproduktene våre. På denne måten har vi full kontroll, sikrer høy kvalitet og har en bærekraftig produksjon. 

 

Fermentering

Probiotika er i tillegg til å være en ingrediens i våre produkter også en viktig del av produksjonen av produktene. Vi benytter vår egen unike og aktive probiotiske kultur med levende bakterier til å bryte ned molekylene i ingredienser slik at disse blir enklere for huden å absorbere og gir en mer effektiv virkning. I tillegg til denne jobben, produserer probiotika antioksidanter, enzymer, vitaminer, peptider, AHA-syrer og aminosyrer som en del av prosessen. En probiotisk fermentert ingrediens vil derfor gi mer effekt i våre produkter, enn samme ingrediens som ikke er fermentert og ikke har gjennomgått denne prosessen. I tillegg til alle de nyttige stoffene probiotika inneholder, vil også vår aktive probiotika styrke og støtte hudens mikrobiom.

Les mer om probiotika i hudpleie her.