Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Lavendelolje - Antiseptisk og behagelig olje

Lavendel

Lavendel -  Lavandula Angustifolia

♦ Behagelig aroma som roer ned kropp og sjel

♦ Antiseptisk

♦ Øker kollagen

♦ Reduserer fine linjer

♦ Reduserer synlighet av arr


Lavendel eterisk olje har navnet sitt fra det latinske ordet 'lavare', som betyr 'å vaske'. Dette skyldes det faktum at lavendel ofte blir brukt i bad for å rense sinnet og humøret. Lavendel inneholder linalool som har en dokumentert effekt på å roe ned stress. Dens behagelig aroma har en beroligende, lindrende effekt på kropp og sinn. Lavendel essensiell olje blir brukt for å desinfisere sår, behandle hodepine, sterilisering av overflater, til terapi for sinnet og som behandlig av hud og hår.


Lavendel har kraftige antiseptiske egenskaper. Den kan helles rett på sår og kuttskader for å rense sår, men også får å øke kollagen slik at såret gror raskere og reduserer synlighet av arr. Les mer om kollagen her >


Vi elsker denne herlige oljen fordi den behandler hudproblemer og fornyer huden slik at den får gløden og friskheten tilbake.


Lavendel hjelper mot eksem og irritert hud fordi den lindrer og framskynder celleproduksjon. Lavendel kan lindre kløe. Lavendel er også veldig bra mot aldring av hud fordi oljen vil framskynde kollagenproduksjon og huden blir mer elastisk og fine linjer blir mindre synlig.


Denne herlige oljen kan også brukes som et naturlig alternativ til konserveringsmiddel i hudpleieprodukter. Også lukter den så veldig godt! Du finner lavendel i flere av våre produkter!

Hudpleieprodukter med Lavendelolje - Antiseptisk og behagelig olje

Ansiktsolje - Herbal Face Oil - 30 ml

Vanlig pris
Kr409.00
Salgspris
Kr409.00
Vanlig pris
Pris
per 

Vippeserum - Eyelash & Brow Serum - 10 ml

Vanlig pris
Kr439.00
Salgspris
Kr439.00
Vanlig pris
Pris
per