Min Kurv

Lukk

Vilkår og Betingelser

Dette nettstedet drives av Marina Miracle. Hele området, begrepene "vi", "oss" og "vår" refererer til Marina Miracle. Marina Miracle eier dette nettstedet, inkludert all informasjon, produkter og informasjon som er tilgjengelig fra dette nettstedet for deg som bruker, betinget av en aksept på alle vilkår, betingelser, retningslinjer og instruksene som er angitt her.

Ved å besøke vår nettsde og/eller kjøpe noe fra oss, engasjere deg i oss, godtar du som bruker å være bundet av følgende vilkår og betingelser ( "Vilkår for bruk", "Vilkår " ), inkludert de ytterligere vilkår og retningslinjer nevnt i denne avtalen og/eller tilgjengelig via hyperkobling. Disse vilkårene for bruk gjelder for alle brukere av nettstedet, inkludert brukere som er nettlesere, leverandører, kunder, kjøpmenn, og/eller bidragsytere av innhold.

Vennligst les disse vilkårene nøye før du bruker nettstedet vårt. Ved å bruke nettstedet, samtykker du i å være bundet av disse vilkårene for bruk.

Eventuelle nye funksjoner eller verktøy som er lagt til den nåværende butikken skal også være underlagt vilkårene for bruk. Du kan lese den nyeste versjonen av vilkårene for bruk når som helst på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse vilkårene for bruk ved å legge ut oppdateringer og/eller endringer til vår nettside. Det er ditt ansvar å sjekke denne siden jevnlig for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet etter kunngjøring av endringer aksepterer disse endringene.

Vår butikk ligger på Shopify Inc. De gir oss med en online e-handel plattform mulig for oss å selge våre produkter og tjenester til deg.

DEL 1 - Vilkår for Nettbutikk

Ved å akseptere disse vilkårene, bekrefter du at du er myndig, eller at du som er myndig har gitt oss ditt samtykke til å tillate ditt/dine barn, eller den/de du er rettslig myndig over, å bruke dette nettstedet.

Du kan ikke bruke våre produkter for ulovlig eller uautorisert formål.

Du må ikke overføre noen ormer eller virus eller noe med destruktivt innhold.

Et brudd eller flere brudd på noen av vilkårene vil resultere i en umiddelbar oppsigelse av dine tjenester.

DEL 2 - Generelle Vilkår

Vi forbeholder oss retten til å nekte service av enhver grunn til enhver tid.

Du forstår at ditt innhold (ikke inkludert kredittkortinformasjon), kan overføres ukryptert og involvere ( a) overføringer over ulike nettverk, og ( b ) endringer for å tilrettelegge og tilpasse seg tekniske krav for tilkobling til nettverk eller enheter. Kredittkortinformasjon krypteres alltid under overføring over nettverk.

Du godtar å ikke reprodusere, duplisere, kopiere, selge, videreselge eller utnytte noen produkter i denne nettbutikken, uten skriftelig tillatelse fra oss. Overskriftene som brukes i denne avtalen, inngår bare til orientering og vil ikke begrense eller påvirke disse vilkårene.

DEL 3 - Nøyaktighet

Vi er ikke ansvarlig dersom informasjon som er gjort tilgjengelig på dette nettstedet ikke er nøyaktig, fullstendig eller oppdatert. Materialet på dette nettstedet er gitt kun for generell informasjon og bør ikke brukes som eneste grunnlag for å ta beslutninger uten å konsultere primære, mer nøyaktig, mer komplett eller mer tidsriktig informasjonskilder.

Vi forbeholder oss retten til å endre innholdet til enhver tid men vi har ingen forpliktelse til å oppdatere informasjon på vår nettside.

DEL 4 - Endringer

Prisene på våre produkter kan endres uten varsel.

Vi forbeholder oss retten til når som helst å endre eller avslutte tjenesten (eller deler eller innhold av disse) uten varsel til enhver tid. Vi skal ikke være ansvarlig overfor deg eller noen tredjepart for endringer, prisendring, suspensjon eller opphør av tjenesten.

DEL 5 - Produkter eller Tjenester

Visse produkter kan være tilgjengelig eksklusivt på nettet gjennom nettstedet. Disse produktene kan ha begrensede mengder og er underlagt å returnere eller å bytte kun i henhold til våre retningslinjer for retur.

Vi har gjort vårt ytterste for å vise så nøyaktig som mulig farger og bilder av våre produkter. Vi kan ikke garantere at skjermen på din datamaskin gjengir alle farger helt nøyaktig.

Vi forbeholder oss retten til, men er ikke forpliktet til, å begrense salget av våre produkter til en hvilken som helst person. Vi kan utøve denne retten fra sak til sak. Vi forbeholder oss retten til å begrense mengdene av noen produkter som vi tilbyr. Alle beskrivelser av produkter eller produktpriser kan endres når som helst uten forvarsel, på eget skjønn av oss. Vi forbeholder oss retten til å avslutte ethvert produkt når som helst.

Vi garanterer ikke at kvaliteten på alle produkter, tjenester, informasjon eller annet materiale som er kjøpt eller innhentet av deg vil oppfylle dine forventninger, eller at eventuelle feil i tjenesten vil bli korrigert.

DEL 6 - Frakt og forsendelse

Vi streber etter å sende deg dine varer så hurtig som mulig og forplikter oss til å sende varene fra oss minst innen 2 arbeidsdager.

DEL 7 - Fakturering og Kontoinformasjon

Vi kan, etter eget skjønn, begrense eller oppheve mengder kjøpt per person, per husholdning eller per ordre. Disse restriksjonene kan omfatte bestillinger av eller under samme kundekonto, det samme kredittkortet, og / eller pålegg som bruker samme fakturering og / eller leveringsadresse. I det tilfelle at vi gjør en endring til eller kansellerer en bestilling, kan vi forsøke å varsle deg ved å kontakte deg pr e-post og/eller fakturaadresse / telefonnummer gitt på tidspunktet bestillingen ble gjort.

Du samtykker i å gi oppdatert, fullstendig og nøyaktig kjøp og kontoinformasjon for alle kjøp i butikken vår. Du samtykker i å umiddelbart oppdatere din konto og annen informasjon, inkludert din e-postadresse og kredittkortnummer og utløpsdato, slik at vi kan fullføre transaksjoner og kontakte deg etter behov.

Collector Faktura

I samarbeid med Collector Bank AB, tilbyr vi faktura og delbetaling. Når du velger Collector som betalingsmåte får du hjem dine varer før du betaler. Du kan kun bestille til din folkeregistrerte adresse når du velger faktura eller delbetaling og du må være minst 18 år gammel når du bestiller. Faktura forfaller I løpet av 30 dager. En fakturaavgift på 39 NOK tilkommer. Du kan siden velge å betale hele beløpet med en gang eller dele opp betalingen i mindre deler. For å delbetale kjøpet kreves at du inngår en kredittavtale med Collector bank før fakturaen forfaller til betaling. Dette gjør du enkelt ved å signere og sende inn kredittavtalen, se Mine Sider (minside.collector.no) for en beskrivelse av hvordan dette gjøres. Når du ingått kredittavtale kan du velge å delbetale opp til 36 måneder ved å betale minstebeløp som er angitt på fakturaen. Eksempel på effektiv rente ved delbetaling med kredittrente med 22 % og avgift på 39 NOK per måned: effektiv rente 45,8 % ved kredittbeløp på NOK 5 000 som nedbetales på 12 måneder. Total kredittkostnad NOK 1063. Totalt tilbakebetalingsbeløp NOK 6063 (gjennomsnitt/måned over 12 måneder = NOK 505).

Ved et kredittkjøp tas det på deg som kunde en kredittopplysning. Ved forsinket eller uteblitt betaling debiteres en avgift samt forsinkelsesrente.

For å se fullstendige vilkår for Collector Faktura se linkene nedenfor:

Alminnelige vilkår faktura og kontokreditt

Standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt

Collector Samlefaktura

I samarbeid med Collector Bank AB tilbyr vi delbetaling via samlefaktura. Når du velger å betale med faktura får du hjem dine varer før du betaler. Du kan kun bestille til din folkeregistrerte adresse når du velger Samlefaktura og du må være minst 18 år gammel når du bestiller. Alle kjøp som er gjort samme måned samles på en faktura som påfølgende måned sendes per post til din folkeregistrerte adresse. Betalingen kan du velge å dele opp på 36 måneder. Fakturaavgift på 39 kroner tilkommer. For å delbetale kjøpet kreves at du inngår en kredittavtale med Collector bank før fakturaen forfaller til betaling. Dette gjør du enkelt ved å signere og sende inn kredittavtalen, se Mine Sider (minside.collector.no) for en beskrivelse av hvordan dette gjøres.

Ved delbetaling beregnes kredittrente med 22 % og aviavgift på 39 NOK per måned. Eksempel: Effektiv rente 45,8 % ved kredittbeløp på NOK 5 000 som nedbetales på 12 måneder. Total kredittkostnad NOK 1063. Totalt tilbakebetalingsbeløp NOK 6063 (gjennomsnitt/måned over 12 måneder = NOK 505).

Ved et kredittkjøp tas det på deg som kunde en kredittopplysning. Ved forsinket eller uteblitt betaling debiteres en avgift samt forsinkelsesrente.

For å se fullstendige vilkår for Collectors delbetaling med faktura se linkene nedenfor:

Alminnelige vilkår kontokreditt

Standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt

Collector Fast Delbetaling

I samarbeid med Collector Bank AB tilbyr vi fast delbetaling. Når du velger Collectors faste delbetaling sendes en faktura måneden som følger etter ditt kjøp. Følg din avbetalingsplan ved å betale inn det faste beløpet som fremkommer på din faktura. For å kunne benytte deg av Collectors delbetaling kreves at du må være fylt 18 år samt inngår en kredittavtale med Collector Bank før fakturaen forfaller til betaling. Dette gjør du enkelt ved å signere og sende inn kredittavtalen, se Mine Sider (minside.collector.no) for en beskrivelse av hvordan dette gjøres. Alle ekstra omkostninger fremgår i kassen når du velger fast delbetaling. Ved et kredittkjøp tas det på deg som kunde en kredittopplysning. Ved for sen betaling eller uteblivende betaling debiteres et purregebyr og forsinkelsesrente.

For fullstendige vilkår for Collectors fasta delbetalingar følg linkene nedenfor:

Alminnelige vilkår kontokreditt

Standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt

DEL 8 - Tilleggsverktøy

Vi kan gi deg tilgang til tredjepartsverktøy over hvilke vi verken overvåker eller har noen kontroll eller innspill.

Du erkjenner og samtykker i at vi gir tilgang til slike verktøy "som den er" og "som tilgjengelig" uten noen garantier, representasjoner eller betingelser av noe slag og uten noen anbefaling. Vi skal ikke ha noe som helst ansvar som oppstår fra eller er relatert til din bruk av valgfrie tredjepartsverktøy.

All bruk av deg av tilleggsverktøyene som tilbys gjennom nettstedet er helt på egen risiko og skjønn, og du bør sørge for at du er kjent med og godkjenner de vilkår som er levert av den aktuelle tredjeparts leverandør.

DEL 9 - Tredjepartslenker

Visse innhold, produkter og tjenester tilgjengelige via våre tjenester kan inneholde materiale fra tredjeparter.

Tredjepartslenker på dette nettstedet kan henvise deg til tredjepartsnettsteder som ikke er tilknyttet oss. Vi er ikke ansvarlig for å undersøke eller vurdere innhold eller nøyaktighet og vi garanterer ikke og vil ikke ha noe ansvar for tredjeparts materiale eller nettsider, eller for noe annet materiale, produkter eller tjenester fra tredjeparter.

Vi er ikke ansvarlig for eventuelle skader eller skader relatert til kjøp eller bruk av varer, tjenester, ressurser, innhold eller andre transaksjoner som er gjort i forbindelse med eventuelle tredjeparts nettsteder. Les nøye gjennom tredjepartspolitikk og praksis, og sørg for at du forstår dem før du deltar i noen transaksjon. Klager, bekymringer eller spørsmål angående tredjeparts produkter rettes til tredjepart.

DEL 10 - Kommentarer, Tilbakemeldinger og andre Henvendelser

Dersom du, på vår forespørsel eller ikke, sender oss innleveringer, kreative ideer, forslag, forslag, planer eller andre materialer, enten online, via e-post, med post, eller på annen måte ( kollektivt, ' kommentarer '), samtykker du i at vi kan, når som helst, uten begrensning, redigere, kopiere, publisere, distribuere, oversette og ellers bruke dette i ethvert medium. Vi er og skal være forpliktet for å opprettholde eventuelle kommentarer i tillit.

Vi kan, men er ikke forpliktet til å overvåke, redigere eller fjerne innhold som vi avgjør etter eget skjønn at er ulovlig, støtende, truende, injurierende, ærekrenkende, pornografisk, uanstendig eller på annen måte støtende eller bryter en parts rettigheter eller disse tjenestevilkårene.

Du samtykker i at dine kommentarer ikke vil krenke noen rett hos tredjepart, inkludert opphavsrett, varemerker, personvern, personlighet eller andre personlige rettigheter eller eiendomsrett. Videre godtar du at dine kommentarer ikke vil inneholde ærekrenkende eller på annen måte ulovlig, krenkende eller støtende materiale, eller inneholde datavirus eller annen malware som kunne på noen måte påvirke driften av tjenesten eller andre relaterte nettsider. Du kan ikke bruke en falsk e-post adresse, late som om å være noen andre enn deg selv, eller på annen måte villede oss eller tredjeparter. Du er selv ansvarlig for eventuelle kommentarer du gjør og deres nøyaktighet. Vi tar ikke ansvar og påtar intet ansvar for eventuelle kommentarer postet av deg eller noen tredjepart.

DEL 11 - Personlig Informasjon

Innsending av personlig informasjon gjennom butikken er underlagt våre personvernbestemmelser. Hvis du vil se våre retningslinjer for personvern kan du gå til denne URL: http://marinamiracle.no/pages/t-c

DEL 12 - Feil, Unøyaktigheter og Utelatelser

Vår nettside eller våre produkter kan ved feiltagelse inneholde typografiske feil, unøyaktigheter eller mangler som kan relateres til produktbeskrivelser, priser, kampanjer, tilbud, fraktkostnader, transittider og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å korrigere eventuelle feil, unøyaktigheter eller utelatelser, og til å endre eller oppdatere informasjon.

Vi påtar oss ingen forpliktelse til å oppdatere, endre eller klargjøre informasjon i tjenesten eller på andre relaterte nettsteder, inkludert men ikke begrenset til  prisinformasjon, unntatt det som kreves av loven.

SEKSJON 13 - Ulovlig bruk

I tillegg til andre forbud som er fastsatt i vilkårene for bruk, er det forbudt å bruke nettstedet eller dets innhold: ( a) til ulovlige formål, ( b ) oppfordre andre til å utføre eller delta i noen ulovlige handlinger; ( c ) til å bryte internasjonale eller statlige forskrifter, regler, lover eller lokale forordninger, (d ) å krenke, eller bryte våre rettigheter; ( e ) å trakassere, misbruke, fornærme, skade, ærekrenke, baktale, nedvurdere, skremme, eller diskriminere på grunnlag av kjønn, seksuell legning, religion, etnisitet, rase, alder, nasjonal opprinnelse eller funksjonshemming, (f ) å sende falsk eller villedende informasjon, ( g ) å laste opp eller overføre virus eller noen annen form for ondsinnet kode som vil eller kan bli brukt på en måte som vil påvirke funksjonaliteten eller driften av tjenesten eller eventuelle tilknyttede nettsider, andre nettsteder eller Internett; ( h ) å samle inn eller spore den personlige informasjon av andre, ( i ) til spam ( j ) for noen uanstendig eller umoralske formål, eller ( k ) for å forstyrre sikkerhetsfunksjonene i tjenesten eller noe relatert nettsted, andre nettsteder eller Internett. Vi forbeholder oss retten til å avslutte din bruk av Tjenesten eller noen relatert nettside på grunn av brudd av ulovlig bruk.

DEL 14 - Ansvarsfraskrivelse, Begrensing av Ansvar

Vi garanterer eller representerer ikke at din bruk av vår tjeneste vil være uavbrutt, rettidig eller feilfri.

Du samtykker i at fra tid til annen kan vi fjerne tjenesten for ubestemt tid eller avbryte tjenesten når som helst, uten varsel til deg.

Du samtykker uttrykkelig at din bruk av, eller manglende evne til å bruke våre produkter, er på egen risiko. Alle produkter som leveres til deg er (med unntak av det som uttrykkelig fremgår av oss) " som den er" og " som tilgjengelig " for ditt bruk, uten noen representasjon, garantier eller betingelser av noe slag, verken direkte eller underforstått, inkludert alle underforståtte garantier eller betingelser for egnethet for et bestemt formål og holdbarhet.

Ikke i noe tilfelle skal Marina Miracle, våre styremedlemmer, ledere, ansatte, tilknyttede selskaper, representanter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteytere eller lisensgivere være ansvarlig for eventuelle skader, tap, krav, eller noen direkte, indirekte, tilfeldige, straffende, spesielle, eller følgeskader av noe slag, inkludert, tapt fortjeneste, tapt inntekt, tapte besparelser, tap av data eller noen lignende skader, enten det er basert på kontrakt, skadevoldende handling (inkludert uaktsomhet), objektivt ansvar eller annet, som følge av din bruk av eventuelle produkter anskaffet ved hjelp av tjenesten, eller for andre krav relatert på noen måte til din bruk av produktet, inkludert, men ikke begrenset til, eventuelle feil eller utelatelser i noe innhold, eller tap eller skade av noe slag som oppstår som følge av bruk av innholdet (eller produkt). Vårt ansvar er begrenset til den grad det er tillatt ved lov.

DEL 15 - Ugyldighet

I tilfelle noen bestemmelser i disse vilkårene for bruk er eller blir funnet å være ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndheves, skal en slik bestemmelse likevel være rettskraftig i den grad gjeldende lov tillater.

DEL 16 - Oppsigelse

Disse vilkårene for bruk er effektive med mindre og inntil den sies opp av enten deg eller oss. Du kan avslutte disse vilkårene for bruk når som helst når du slutter å bruke nettstedet vårt.

Hvis etter eget skjønn du mislykkes, eller vi mistenker at du har unnlatt å overholde noen av vilkårene eller bestemmelse i disse vilkårene for bruk, kan vi si opp denne avtalen når som helst uten varsel og du vil forbli ansvarlig for alle skyldige beløp til og med dato for opphør, og / eller nekte deg tilgang til våre tjenester og produkter (eller noen del av denne).

DEL 17 - Hele Avtalen

Disse vilkårene for bruk og eventuelle retningslinjer eller operative regler lagt ut av oss på dette nettstedet eller i forhold til tjenesten utgjør hele avtalen og enigheten mellom deg og oss og styrer din bruk av tjenesten, og erstatter alle tidligere eller samtidige avtaler, kommunikasjon og forslag, enten muntlig eller skriftlig, mellom deg og oss (inkludert, men ikke begrenset til, eventuelle tidligere versjoner av vilkårene for bruk).

DEL 18 - Lovvalg

Disse vilkårene for bruk og eventuelle separate avtaler hvor vi gir deg tjenester og produkter reguleres av og tolkes i samsvar med lovene i Norge.

DEL 19 - Endringer av Vilkår og Betingelser

Du kan lese den nyeste versjonen av vilkårene for bruk når som helst på denne siden.

Vi forbeholder oss retten til, etter eget skjønn, å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse vilkårene for bruk ved å legge ut oppdateringer og endringer til vår hjemmeside. Det er ditt ansvar å sjekke vår hjemmeside regelmessig for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til vår hjemmeside eller tjenesten etter kunngjøring av endringer i disse tjenestevilkårene aksepterer disse endringene.

DEL 20 - Kontaktinformasjon

Spørsmål om vilkårene skal sendes til oss på info@marinamiracle.com

Motta de beste tilbudene:

Meld deg inn i kundeklubben å motta bonuspoeng på alle kjøp og de beste tilbudene på epost. Det er tilbud du ikke får andre steder!

Skriv din epost her og klikk på knappen:

SEARCH THIS STORE