AHA - Naturlig fruktsyre

fruktsyre fra citrus frukter

 

AHA - Alpha hydroxy acid

○ Exfolierande

○ Redusere linjer og rynker

○ Rik på antioksidanter

 

Hva er AHA?

AHA frukt syrer er basert på naturlig glykolsyre avledet fra sukkerrør og sitrusfrukter. AHA fungerer exfoliating og effektivt fjerner døde hudceller og gir plass til nye, sunne celler. Syren renser porene i dybden og minimerer ujevnhet i hud og ansikt.

 

Hva hjelper AHA mot?

AHA passer godt til moden hud. Syren starter cellefornyelse og stimulerer hudens produksjon av kollagen og elastin, slik at hudens elastisitet forbedres og rynker minimeres. AHA øker også hudens egen produksjon av fuktighetsbindende stoffer og forhindrer tørr hud.
Glykolsyre, som har den minste molekylstørrelsen, er fruktsyren med størst biotilgjengelighet og trenger lett inn i huden. AHA frukt syre trenger dypt inn i huden og lar de naturlige fine oljer i vår Argan Night Serum trenge inn dypere og jobbe mer effektivt. AHA vil jevne ut hudoverflaten, hudtonen og legge til glød i ansiktet.
Vi bruker bare noen få dråper per flaske AHA fordi fruktsyren er sterk, men også fordi noen dråper er nok for den ønskede effekten, og det er mildere på huden.

Usikker på hva som passer din hud?

Produktguide

Dermatologisk testet

Se rapporter

Prisvinnende

Se våre priser

Ikke testet på dyr

Les mer