Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Tetre - Olje som balanserer huden

tetre eller teatree er antiseptisk og kommer fra en blomst


Tetre - Melaleuca Alternifolia

♦ Effektiv mot akne og uren hud

♦ Antiseptisk

♦ Leger arr og sår


Tetreolje er effektiv mot akne og uren hud. Oljen har en lang historie med medisinsk bruk. Tetreolje kommer opprinnelig fra Australia der Aboriginerne brukte oljen som et antiseptisk middel for å behandle kutt og brannskader. Senere, i begynnelsen av det 20. århundre, ble tea tree olje valget for de fleste australske leger på grunn av dens fine, antiseptiske egenskaper.


Tetreolje er også populær i dag. Årsaken bak oljens allsidighet er dens antimikrobielle egenskaper. Oljen er et desinfeksjonsmiddel. Oljen dreper mikroorganismer som kan forårsake sykdommer. Den er nyttig i behandling av alt fra akne, brannsår og forkjølelsessår til soppinfeksjoner, insektbitt og betennelse.


Tea tree olje inneholder over 98 komponenter. Disse inkluderer en terpinen-4-ol chemotype. Denne aktive ingrediensen er den viktigste komponenten som er ansvarlig for at tetreolje har antimikrobiell- og antiinflammatoriske egenskaper.


Tetreolje er et naturlig alternativ mot akne og kviser. Den har unike desinfiserings- og beroligende egenskaper og, i motsetning til andre akne behandlinger, vil tetre ikke fjerne hudens naturlige oljer. Oljen vil faktisk hjelpe huden til å bekjempe bakteriene som forårsaker akne og uren hud, uten å tørke ut huden.

Hudpleieprodukter med Tetre - Olje som balanserer huden

Ansiktsolje - Herbal Face Oil - 30 ml

Vanlig pris
Kr409.00
Salgspris
Kr409.00
Vanlig pris
Pris
per 

Ansiktsolje - Geranium Face Oil - 30 ml

Vanlig pris
Kr409.00
Salgspris
Kr409.00
Vanlig pris
Pris
per 

Ansiktsolje FOR MENN - Active Face Oil - 30 ml

Vanlig pris
Kr409.00
Salgspris
Kr409.00
Vanlig pris
Pris
per