Kåret 3 ganger til beste skandinaviske hudpleiemerke!

Based on 997 reviews
82%
(817)
9%
(91)
4%
(36)
3%
(25)
3%
(28)
Har kjøpt i julegaver. Ikke prøvd

Savner små prøver på hudkrem og div. Slik at man kan kjøpe riktig produkt☺️

Nydelig til min tørre og tørste hud

Denne kremen er fantastisk for tørr vinterhud. Følelsen av rikelig fukt er helt nydelig. Krukken blir fort tom, dessverre, men det er fordi jeg smører meg ofte og nyter følelsen hver gang.

Hei,
Så flott å høre at SOS balmen hjelper huden din!
Tusen takk for så fin tilbakemelding.
Vennlig hilsen Marina Miracle

Fantastisk

Har prøvd mange renseprodukter gjennom årene med variert hell; denne rensen, derimot, er helt fantastisk! Huden er, etter et par gangers bruk, jevnere, renere, glødende og porene er mindre. Jeg er begeistret!

I love these products. They

I love these products. They are light weight, creamy, and the smell is amazing. I wish they had refill options, the packaging is heavy duty and it seems silly to not be able to refill them.

En sikker vinner

Veldig fornøyd. Brukt Marina av og på i 8-9 år, og vender alltid tilbake til dem. Spesielt fornøyd med Amaranth-serien siden jeg har tørr hud.

Super, brukt den i mange år. Rensekremen.

Føles rein ut og den tørker ikke ut huden. Og så enkel rutine på kvelden.

Hei Oddrun,
Tusen takk for tilbakemeldingen og vi setter utrolig stor pris på deg som er så lojal kunde. Tusen takk!
Vennlig hilsen Marina Miracle

Fjernet eksemet jeg hadde og balanserte opp huden

Etter å ha brukt ulike hudpleieprodukter -også fra resept i flere måneder uten at eksemet og huden generelt i ansiktet ble bedre, var jeg lei og ville gå fra symptombehandling til årsaksbehandling. Overordnet sett trenger huden næring (aktive ingredienser), fukt, fett og probiotika. Huden min trengtes å styrkes barrieremessig, og jeg bestemte meg for å prøve ut Marina Miracle sine produkter som oppfylte alle kriteriene. For meg var det viktig at produktene var anerkjente gjennom å ha vunnet priser. Jeg startet med Sweet & Creamy Oil Cleanser, Herbal Face Oil og One & Only Lip Balm, og det var forskjellen som utgjorde forskjellen! Huden ble umiddelbart bedre, og eksemet forsvant raskt! I tillegg ble huden mettet med både fukt og fett, hudbarrieren styrket, og huden holder seg hydrert lengre. Det siste merker jeg særlig i rom med air condition, hvor fukten i huden ellers fordamper veldig fort. Ansiktsoljen trenger godt inn, samtidig som den gjør at huden får en ekstra barriere, uten at produktet tetter porene. En ekstra bonus er at produktene lukter nydelig! Jeg sverger nå til Marina Miracle som har skjønt seg på hudpleie! Ansiktsolje er et must for å holde huden ung, smidig, mettet og redusere utvikling av rynker. Også er det viktig med daglig ytre beskyttelse til slutt mot UVA/UVB og HEV. Håper at Marina Miracle etterhvert vil tilby dette også.

Kvinne, 42 år. Hudtype: tørr, fuktfattig, store porer.

Kjære Frøydis,
Tusen tusen hjertelig takk for at du deler så fint og ærlig om din erfaring med våre produkter. Og takk for at du deler Før og etter bilder! Det er fantastisk å se hvor balansert og fin huden din nå har blitt. Når det kommer til solbeskyttelse så er det et prosjekt vi jobber aktivt med :) Tusen takk igjen for en så fin vurdering!
Vennlig hilsen Marina Miracle

Elsker den!

Jeg sliter med perioral dermatitt i ansiktet og dette er den enste kremen jeg ikke får utbrudd av.. Bruker den på mini med atopisk hud også.. Super fornøyd!!

Hei Christine,
Tusen takk for så fin tilbakemelding! Helt fantastisk å høre at SOS balmen kunne hjelpe flere i familien :)
Hilsen Marina Miracle

Supergod ansiktskrem💕🌟🌟🌟

Deilig og lindrende krem, også på kløende flekker på huden generelt 😍💕

Hei Fride,
Tusen hjertelig takk for så fin tilbakemelding! Vi er så glade for at SOS balmen hjalp deg!
Hilsen Marina Miracle

Familiefavoritt!

Familiens go to produkt nå i vinter. Hjelper på tørr hud, brukes som kuldekrem, reparerer raskt sprukne barnelepper og er en god nattkrem for moden hud. Enkel å bruke og å ha med i bil/på tur. Aldri søl eller overforbruk av produkt grunnet boks med pumpefunksjon.

Hei Rebekka,
Så fantastisk å høre! Tusen hjertelig takk for så fin tilbakemelding.
Vi elsker også at den kommer i en så fin 'pumpe-krukke' og er så anvendelig!
Hilsen Marina Miracle

Nydelig maske

Nydelig maske som gir fuktet og myk hud! Merker forskjell på den tidligere formulaen. Tommel opp 😊👍🏻

Hei Silje,
Tusen takk for så fin tilbakemelding og gøy å høre at du kjenner at den er enda bedre nå, etter at vi relanserte den til Super Skin Food Mask!
Hilsen Marina Miracle

Veldig bra produkt!

Vi er veldig fornøgd med produktet. Det har forbedret atopisk eksem hos barna😊

Hei Stine,
Ååå, så flott å høre! Tusen takk for så fin tilbakemelding og vi er så glade for at den har hjulpet på atopisk eksem.
Vennlig hilsen Marina Miracle

Elsker:heart:️

I 25 av mine 39 år har jeg lett etter hudpleie som funker..Nå har jeg endelig funnet det! Elsker Marina Miracle produktene:heart:️

Perfekt for nordisk hud

Akkurat det jeg trengte.

Jeg liker den, og spraydusjen

Jeg liker den, og spraydusjen er fin

Fantastisk

Denne kremen er helt fantastisk!!
Sammen med oljene har min «overgangsalder» hud blitt ny…!!
Har slitt med sensitiv og utrolig knusktørr hud..
Jeg har prøvd maaange kremer!
Har ventet en god stund før jeg har gitt tilbakemelding pga ville kjenne om produktene var så bra som tilbakemeldingene sa..
gleder meg hver morgen og kveld til å ta det på meg.. i tillegg lukter den så godt, nydelig konsistens, og trekker godt inn i huden. ANBEFALES

Tusen takk for så utrolig flott tilbakemelding og vi er så glade for at huden din har blitt enda finere nå <3
Hilsen Marina Miracle

Beste fuktighetskremen!

Veldig bra. Lett, men likevel fyldig nok. God lukt. Drøy i bruk!
Ett minus: både på ansiktsrensekremen og fuktighetskremen har jeg opplevd at emballasjen/flasken enten faller fra hverandre, eller at jeg ikke får noe ut når jeg trykker. Har likevel greid meg ved å skifte deler, eller lar flasken ha løse deler så lenge jeg får ut produktet.

Beste kremen

Dette er den beste fuktighetskremen jeg har prøvd! Trekker fort inn i huden uten å bli klissete, er drøy i bruk og har en forsiktig, men god lukt. Bruker først Geranium face oil og så denne kremen. Disse produktene har hjulpet min oljete og urene hud ekstremt mye! Har ikke hatt så fin hud på flere år. Anbefaler Marina Miracle til alle jeg kjenner. Verdt hver krone! Tusen takk!

Utrolig fornøyd!

Har brukt flere tusen i forsøk på å finne hudpleieprodukter som funker for huden min, og endelig har jeg funnet det! Jeg var skeptisk til å begynne med, men valgte å gi det en sjanse. Det er jeg veldig glad for at jeg gjorde! Jeg har fet hud og har slitt med småkviser og store porer. Sminken holdt seg kun 2-3 timer før jeg ble blank i ansiktet. Etter jeg begynte å bruke denne oljen er huden min utrolig mye bedre! Har ikke hatt så ren og fin hud på flere år. Sminken holder seg også mye bedre og jeg er ikke like blank i huden lenger. Jeg har bestilt flere produkter allerede, både til meg selv og som jeg skal gi i julegave. Jeg har full tro på at huden min vil bli plettfri når jeg får komplett hudpleie rutine med Marina Miracle produkter! Jeg skal kutte ut alle andre produkter jeg har fra andre merker og kun forholde meg til disse <3 TUSEN TAKK!

Fantastisk

Føles som silke på huden og lukter naturlig. Elsker!!!

Gode produkter. Tilfører huden fuktighet.

Gode produkter. Tilfører huden fuktighet. Veldig godt fornøyd.

Elsker Flower Berry Essence

Jeg elsker den, det føles friskt med en dusj over ansiktet og føler den hjelper mot min Roseacea hvis jeg bruker den både morgen og kveld :0)

Hei Tove!
Tusen takk for god tilbakemelding og fantastisk å høre at den hjelper mot rosacea!
Hilsen Marina Miracle

I’m in LOVE

Dette er helt nydelige produkter som man rett og slett ikke har lyst å leve uten. Morgen og kveld, like god følelse hver gang når jeg er ferdig med rutinen min:heart:️

Å så gøy å høre! Tusen takk for nydelig tilbakemelding Siri!
Hilsen Marina Miracle

Veldig fornøyd

Hærlig spray som lukter forfriskende bær. Hjelper å gi huden litt fukt før en har på fuktighetskrem

Terningkast 6!

Tenåringen er kvisefri:heart:️ det tok noen måneder med detoxing fra den forrige hudpleieserien, men nå stråler huden hennes:u1F970: Kan virkelig anbefale disse produktene. Bruker selv serien for oss voksne:blush: