Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Shea

shea butter i hudpleie

Shea - Butyrospermum Parkii

♦ Gir huden dyp fuktighet

♦ Rik på vitamin A og lindrer eksem og utlsett

♦ Godt egnet for tørr og sensitiv hud


Hva er shea?

Sheasmør og sheaolje er supermat for huden. Sheasmør kommer fra frøene av frukten på Shea (Karite) -treet, og det er naturlig rik på vitamin A, E og F. Shea gir huden rikt med essensielle fettsyrer og de næringsstoffer som er nødvendige for kollagenproduksjon. Sheasmør har vært brukt i Afrika og andre land i årevis for å fukte og forbedre hud og hår. 

 

Den sheaen vi bruker er så ren at den typen shea brukes ofte i matlaging i Afrika!

 

Hva hjelper shea mot?

Reduserer betennelse: En studie fra 2010 fant ut at shea inneholder kanelsyre som gjør at shea er anti-inflammatorisk. Dette gjør at shea hjelper veldig mot irritert og sensitiv hud, men det hjelper også for noen med akne fordi det demper betennelse i huden.


Jevner ut huden: Shea styrker hudens naturlige kollagenproduksjon og inneholder oljesyre, stearinsyre, palmitinsyre og linolenic syrer som beskytter og nærer huden for å hindre huden i å tørke ut. Når man har brukt shea regelmessig og over lengre tid er det rapportert at dette er veldig mykgjørende for huden, det styrker hudens fuktighetsbarriere og det reduserer rynker.

 

Shea er en helt naturlig kilde til vitamin A og vil behandle problemhud som eksem, utslett, akne, rynker

 

Hva er spesielt med vår shea?

Vi bruker rå, økologisk Premium Fair Trade shea i kategori A som er vasket under 40 grader for å fjerne urenheter og bakterier. Shea fins i 5 kategorier. I hudpleieindustrien brukes kategori A, B og C. Dessverre er det mange som bruker kategori C fordi da er sheaen vasket hvit, men da vil også hele 95% av vitaminer og næring som er i shea bli vasket bort etter raffinering.

 

Vi bruker kun sertifisert økologisk premium shea fra kategori A, som betyr at alt av næring og vitaminer er bevart. Sheaen er likevel vasket helt fri for toksiner og giftstoffer. Sheaen vi bruker er Fair Trade sheabutter som er sanket inn og foredlet av kvinner i et hjelpeprogram i nord-Uganda.

Hudpleieprodukter med Shea

Ansiktskrem - S.ave O.ur S.kin (SOS) - 50 ml

Vanlig pris
Kr979.00
Salgspris
Kr979.00
Vanlig pris
Pris
per 

Ansiktsmaske - Super Skin Food Mask - 30 ml

Vanlig pris
Kr379.00
Salgspris
Kr379.00
Vanlig pris
Pris
per 

Leppepomade - One & Only Lip Balm - 7 ml

Vanlig pris
Kr159.00
Salgspris
Kr159.00
Vanlig pris
Pris
per