Kåret 3 ganger til beste skandinaviske hudpleiemerke!

Olivenblad - For mannlig hud

Olivenblad

Olivenblad - Olea Europaea

Antiseptisk urt

Unik evne til å stimulere celler i bindevevet

Full av antioksidanter og vitaminer

 

Hva er olivebladekstrakt?

Olivenbladekstrakt er en antiseptisk urtetinktur som har mange gode egenskaper. Den brukes også som kosttilskudd, hvor den senker feber og høyt blodtrykk, øker nyrefunksjon og har en generell beroligende virkning. 

 

Hva hjelper olivenbladekstrakt mot?

Secoiridoid oleuropein er den viktigste aktive ingrediensen i olivenblad. Det har vist seg at dette ekstraktet er gunstig i hudpleie. Olivenbladekstrakt har en unik evne til å lege sår og arr i hud. Fordi det inneholder flavonoider og oleanolicsyre, som stimulerer cellene i bindevevet - og dermed forbedrer tilstanden i huden. Den fungerer derfor mot ujevnheter og rynker/fine linjer i ansikt. Olivenbladekstrakt er spesielt godt egnet til mannlig hud fordi den er naturlig full av kraftige antioksidanter og vitaminer. Samtidig beskytter olivenblad mot de skadelige effektene av ytre påvirkninger som sol og vann. 

 

Hva er spesielt med vårt olivenbladekstrakt?

Vi får spesiallaget vårt helt eget ekstrakt her i Norge. Dette ekstraktet er tatt fra økologiske olivenblad fra Italia av høy kvalitet som sikrer et potent og kraftig ekstrakt.

Hudpleieprodukter med Olivenblad - For mannlig hud

Ansiktsolje FOR MENN - Active Face Oil - 30 ml

Vanlig pris
Kr409.00
Salgspris
Kr409.00
Vanlig pris
Pris
per 

Nattserum FOR MENN - Reload Night Serum - 30 ml

Vanlig pris
Kr569.00
Salgspris
Kr569.00
Vanlig pris
Pris
per