Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Spirulina

spirulina

Spirulina - Spirulina Platensis

○ En av planetens mest næringsrike matkilde

○ Inneholder 13 vitaminer og 8 mineraler

○ Øker kollagenproduksjon og reduserer irritasjon i huden

 

Hva er Spirulina?

Spirulina er en alge, en organisme som vokser i både ferskvann og saltvann. Spirulina er en type cyanobakterie, som er en familie av encellede mikrober og akkurat som planter, kan cyanobakterier produsere energi fra sollys. 

Det sies at spirulina inneholder bortimot alt av næring et menneske trenger for å leve og er en av de mest næringsrike tingene vi kan spise på planeten. Til og med NASA har selv foreslått at astronauter kan med fordel spise spirulina daglig for å opprettholde god helse.

 

Hva er så bra med Spirulina?

Spirulina er ekstremt næringsrik og har et høy innhold av Vitamin B1, B2 og B3, og alle tre er veldig bra for huden. Spesielt B3, Niacinamide, som både gir en jevnere hudtone, øker spenst og gir masse fuktighet til huden fordi den gjenoppbygger huden. Vitamin B1, Tiamin, som er enestående på å reparere huden og å redusere inflamasjon. Vitamin B2, Riboflavin, støtter kollagenproduksjon og dermed virker antialdrende. 

Spirulina inneholder hele 13 forskjellige vitaminer og 8 forskjellige mineraler samt fettsyrer som alle er supersunne og næringsrike for huden.

 

Hva er spesielt med vår Spirulina?

Vi bruker en økologisk sertifisert spirulina av svært høy kvalitet og som er så ren at den også kunne blitt brukt som kosttilskudd. Vår spirulina er høstet på en god og bærekraftig måte slik at det ikke går utover miljø. Vi har også testsertifikat på vår spirulina som sikrer og garanterer for bærekraftig høsting av denne enestående algen.

Vår spirulina er svært potent og vil gi huden din et nærings-kick og øke glød og fuktighet slik at huden blir sunn og spenstig.

Hudpleieprodukter med Spirulina

Ansiktsmaske - Super Skin Food Mask - 30 ml

Vanlig pris
Kr379.00
Salgspris
Kr379.00
Vanlig pris
Pris
per