Kåret 3 ganger til beste skandinaviske hudpleiemerke!

Acai - Superfrukten som beskytter huden

acai berry marina miracle

Acai - Euterpe Oleracea

○ Beskytter huden mot forurensning og frie radikaler

○ Perfekt for tørr, gusten hud

○ Høyt innhold av fettsyrer som gir glød til huden

 

Hva er Acai?

Acai er en frukt fra Acaipalmen som vokser i Brasil og Trinidad i Sør Amerika. Acaifrukten blir ofte kalt for acaibær, fordi frukten ser ut som et bær på størrelse med en liten drue. Den er mørkelilla til sort i fargen og smaker litt som en kryssning mellom bjørnebær og mørk sjokolade. 

Acaifrukt blir ofte kalt for supermat pga det høye næringsinnholdet av antioksidanter, aminosyrer, essensielle fettsyrer, vitaminer og mineraler. Acai inneholder mye vitamin C  og er også en kilde til vitamin A, B1, B2, B3 og E, kalsium, magnesium, sink og kobber.

Dette er virkelig en superfrukt fullpakket med næring som er bra for både kropp og hud.

 

Hva hjelper Acai mot?

Fordi acai har så høyt innhold av antioxidanter, beskytter acai huden mot forurensning og frie radikaler som igjen vil styrke huden og stoppe for tidlig aldring av huden. Acai brukes flittig i anti-age produkter fordi den beskytter huden så effektivt mot oksidering.

Acai er hjelper sensitiv hud pga sitt høye innhold av vitamin C og B som er kjent for å virke beskyttende og lindrende. 

Acai har både omega-3, omega-6 og omega-9-fettsyrer i seg som gjenoppliver utseendet på tørr, gusten hud. Når huden din har det den trenger av disse fettsyrene vil den se jevn og myk ut med en frisk glød. Hvis du mangler fettsyrer i huden, tørker den ut og huden ser grå og gusten ut. Vår Acai Hydra Cream har høyt innhold av både acaijuice, acaiekstrakt og acaiolje, slik at man får en skikkelig boost med næring fra den fantastiske acaifrukten. Huden får gløden tilbake og blir myk og glatt.

 

Hva er spesielt med vår Acai?

Acaibærene er høstet for hånd i Brasil, der man finner acaipalmen i sine naturlige omgivelser. Vi bruker hele acaifrukten i vår Acai Hydra Cream. Vi fermenterer hele acaibæret i en probiotisk blanding for å få ut alle næringsstoffene, da blir ekstraktene lettere for huden å ta til seg, samt at vi også bruker en kaldpresset økologisk sertifisert acaiolje av meget høy kvalitet. På denne måten får vi utnyttet hele frukten under produksjon og ingenting går til spille.

Hudpleieprodukter med Acai - Superfrukten som beskytter huden

Ansiktskrem - Acai Hydra Cream - 50 ml

Vanlig pris
Kr479.00
Salgspris
Kr479.00
Vanlig pris
Pris
per