Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Brennesle - En allsidig urt som lindrer hudproblemer

Brennesle plante ekstrakt

 

Brennesle - Urtica Dioica

○ Kraftig antioksidant

○ Demper betennelse og inflammasjon i huden

○ Framskynder helingsprossessen av sår og eksem

 

Hva er brennesle?

Noen ser på brennesle som ugress fordi de vokser så lett og rikelig, men disse plantene inneholder faktisk utrolig mye næringsrike bestanddeler, både når de spises og når de brukes i hudpleie.

Brennesle er en urteplante som har blitt brukt som medisin og i matlaging i århundrer. Brennesleblad brukes i dag ofte i te-drikker og denne teen kan fremme sunn graviditet, dempe betennelser og forbedre blære og nyre funksjoner.

Brennesle har små stikkende hår på bladene og stilkene som kan stikke hvis man tar på de. Brennesle er rik på vitamin A og C, jern, kalium, mangan og kalsium. 

 

Hva hjelper brennesle mot?

Fordi brennesle har så høyt nivå av antioksidanter virker den beskyttende og anti-aldrende. 

Brennesle har også vist seg å regulere sebumproduksjon i huden som vil hjelpe mot akne og uren hud. Den er lindrende og demper også rød og irritert hud. 

Brennesle framskynder helingsprossessen av sår og brannsår, samt eksem og andre utslett. Brennesle er en allsidig urt som kan brukes som et ekstrakt i hudpleieprodukter for å utnytte brenneslens fine egenskaper. 

 

Hva er spesielt med vår Brennesle?

Vår brennesle er viltvoksende og høstes i norge. Den er økologisk sertifisert. Vår brennesle er av den arktiske typen og derfor motstandsdyktig og har høyt næringsinnhold.

Hudpleieprodukter med Brennesle - En allsidig urt som lindrer hudproblemer

Ansiktskrem - Acai Hydra Cream - 50 ml

Vanlig pris
Kr479.00
Salgspris
Kr479.00
Vanlig pris
Pris
per