Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Pro Vitamin B5 - Gir huden glød

Pro vitamin B5

Pro vitamin B5 - Panthenol

♦ Fuktighetsbevarende og beskyttende

♦ Forbedrer hudens mykhet og elastisitet

♦ Lindrer kløe og rødhet i huden

♦ Reduserer rynker

♦ Øker hudens kvalitet og gir glød


Panthenol, provitamin B5, kommer fra fiberrike kornsårter. Provitamin B5 vil ved kontakt med huden omdannes til vitamin B5, som er nødvendig for at huden kan fungere optimalt. Vitaminet virker regenererende, reparerende, fuktighetsbevarende og beskyttende. Provitamin B5 stabiliserer hudbarrieren, noe som reduserer mengden av vann som går tapt gjennom huden og bidrar dermed til å forbedre hudens mykhet og elastisitet.


Provitamin B5 gir lindring fra kløe og reduserer rødhet. Sår behandlet med provitamin B5 har resultert i regenerert vev som er mer solid og elastisk. Provitamin B5 fungerer også som en barriere og skjermer huden mot irritasjon.


Provitamin B5 har svært gode anti-age egenskaper fordi det lindrer, mykgjør og fukter huden og reduserer synligheten av fine linjer og rynker. Dens eksfolierende egenskaper bekjempe frie radikaler og fremmer nye hudceller og ansiktshuden blir dermed friskere og får ny glød.


Nøkkelen med panthenol er at den holder på fuktighet under overflaten av huden. Denne fuktighet vil 'fylle ut' det området som den er påført, og fine linjer vil bli mindre synlig. Vi bruker dette enestående vitaminet i våre nattserum!

Hudpleieprodukter med Pro Vitamin B5 - Gir huden glød

Nattserum - Argan Night Serum - 30 ml

Vanlig pris
Kr569.00
Salgspris
Kr569.00
Vanlig pris
Pris
per 

Nattserum FOR MENN - Reload Night Serum - 30 ml

Vanlig pris
Kr569.00
Salgspris
Kr569.00
Vanlig pris
Pris
per