Aloe Vera - Lindrer irritert hud og gir fuktighet

Aloevera

Aloe Vera - Aloe Barbadensis

○ Lindrer solbrent og irritert hud

Kan hjelpe akne og uren hud

Forbedrer hudens elastitet

 

Hva er Aloe vera?

Aloe vera er en svært allsidig plante som vokser i tropisk klima. Den kan både spises, drikkes og smøres på huden. Aloe vera består av så mye som 75 næringsstoffer, 20 mineraler, 12 vitaminer, 18 aminosyrer og 200 aktive enzymer. Aloe vera inneholder vitamin A, B1, B2, B6 og B12, vitamin C og E, folsyre og niacin. Aloe vera er proppfull av næring som er bra for både helse og hud.

 

Hva hjelper Aloe vera mot?

Aloe vera lindrer solbrent og irritert hud. Den anti-allergiske egenskapen til aloe vera er også nyttig ved behandling av forskjellige hudsykdommer som eksem, psoriasis og kløende hud. Aloe vera kan også hjelpe på insektbitt og andre allergiske reaksjoner.

Aloe vera kan hjelpe mot akne og kviser i den grad at den vil redusere betennelse og rødhet i huden samtidig som den kan hindre nye utbrudd. Aloe vera inneholder antioksidanter som betakaroten, vitamin C og E som vil forbedre fasthet i huden.

Aloe vera holder huden hydrert. Den forbedrer hudens elastisitet og minimerer forekomsten av fine linjer og rynker. Huden vil se friskere og strammere ut.

Aloe vera er også veldig bra for tørr hud, når den smøres på huden vil den frigi enzymer og vitaminer som virker på huden og bidrar til å gjenopprette fuktbalansen i huden.

 

Hva er spesielt med vår Aloe vera?

Vi bruker det vi mener er verdens beste Aloe vera. Den er dyrket økologisk i Texas og er sertifisert økologisk. Etter kliniske studier viste det seg at denne aloe vera juicen var den mest potente og næringsrike.

Vi bruker Aloe vera i flere av våre produkter fordi den er allergivennlig, full av viktige næringsstoffer til huden og gir god fuktighet.

USDA organic Certified organic aloe vera certified

Usikker på hva som passer din hud?

Produktguide

Dermatologisk testet

Se rapporter

Prisvinnende

Se våre priser

Ikke testet på dyr

Les mer