Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Avokado - Olje mot tørr hud

avokado

Avokado - Persea Americana

Høyt innhold av viktige vitaminer

Reduserer linjer og rynker

Hydrerer tørr hud

 

Hva er avokado?

Avokadofrukten vokser på avokadotreet som opprinnelig kommer fra Mexico. Avokadotreet kan bli 20 meter høyt og er eviggrønt. Olje fra avokado får man ved å kaldpresse fruktkjøttet til avokadoen og man får en sunn, tykk olje som passer like bra til mat som på huden.

 

Hva hjelper avokadoolje mot?

Avokadoolje fornyer tørr hud. Den gir rikelig med fuktighet pga dens høye innhold av Vitamin E. Vitamin E vil også hjelpe hudens elastitet og har en legende effekt. 

Oljen inneholder også høye verdier av Vitamin B, C, D, K og A, og kalsium og klorofyll. Avokadoolje er utrolig gunstig for både hud og helse.

Avokadoolje er en dypt penetrerende olje. Oljen kommer ned i de dypere lag i huden og bidrar til å bringe fuktighet inn i huden. Dette gjør den velegnet til å fjerne fine linjer. Avokadoolje fukter dehydrert hud (husk at selv fet hud kan bli dehydrert) og gjør grov hud myk. Fettsyrene i avocado ligner hudens egen talg og vil ikke tette porene.

Avokadoolje kan også øke kollagen i huden og derfor er dette en fantastisk olje mot anti-aldring. 

 

Hva er bra med vår avokadoolje?

Vi bruker sertifisert økologisk avokadoolje som er kaldpresset og raffinert. Da får man en veldig ren olje som er proppfull av alle sine gode egenskaper og vitaminer. Du finner denne mykgjørende oljen i våre ansiktsoljer, Herbal Face Oil og Active Face Oil.

Hudpleieprodukter med Avokado - Olje mot tørr hud

Ansiktsolje - Herbal Face Oil - 30 ml

Vanlig pris
Kr409.00
Salgspris
Kr409.00
Vanlig pris
Pris
per 

Ansiktsolje FOR MENN - Active Face Oil - 30 ml

Vanlig pris
Kr409.00
Salgspris
Kr409.00
Vanlig pris
Pris
per