Min Kurv

Lukk

Amaranth - Olje for tørr og moden hud

amarant flower red

Amaranth - Amaranthus Caudatus

○ Meget mykgjørende

○ Høyest innhold av squalene

○ Godt egnet for tørr og moden hud

 

Hva er Amaranth?

Amarantholje kommer fra blomsten Amaranth - ''The Never Fading Flower''. Denne blomsten finnes in Sør Amerika og i Hellas og fikk navnet Amaranth som på gresk betyr 'Blomsten som aldri visner'. Amaranth har opp igjennom historien vært et symbol på udødelighet fordi denne blomsten beholder sine sterke farger når de tørkes.

Et eksempel på hvor sentral Amaranth har vært i historien er dette vakre diktet skrevet av den greske poeten Æsop (år 620 f.Kr.):

A Rose and an Amaranth blossomed side by side in a garden,
and the Amaranth said to her neighbour,
"How I envy you your beauty and your sweet scent!
No wonder you are such a universal favourite."
But the Rose replied,
"Ah, my dear friend, I bloom but for a brief season,
and my petals soon wither and fall.
Your flowers never fade, but bloom in renewed youth,
for they are everlasting."

 

Hva hjelper Amaranth mot?

Amaranth er den planten/veksten i verden som er mest rik på stoffet squalene (Faktisk over 5 ganger så mye squalene som nr 2 på listen). Squalene er et fettstoff vi har naturlig i huden, men ettersom man eldres vil produksjon av squalene avta. Det er også vist at yngre personer, med tørr til meget tørr hud, har god effekt av squalene

Amarantholje bremser ned hudens aldring og utviklingen av rynker. Oljen penetrerer huden raskt uten å føles fet på huden og er lett å smøre ut. Amaranth er svært mykgjørende og gir huden både næring og fuktighet. Den virker også beroligende på irritert hud.

Amarantholje har høyt innhold av linolsyre (40%) som bidrar til å bevare helsen til cellemembranene og øke cellenes funksjon som resulterer i en sunnere og finere hud.

 

Hva er spesielt med vår Amaranth?

Vår amarantholje er økologisk sertifisert av DEBIO. Amaranthfrøene som presses er dyrket økologisk i Brasil og har veldig høy kvalitet. Frøene er kaldpresset og eksepsjonell rik på omega-6 fettsyrer, linolsyre og inneholder også omega-3 fettsyre linolensyre. 

 

 

Produkter som inneholder Amaranth


amaranth face oil Amaranth Night Serum

(Klikk på bildet over for å lese mer om produktet)


Heisann!

Få gratis nyhetsbrev med nyttig informasjon, gode tilbud og rabatter!

SEARCH THIS STORE