Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Sikkerhet og Personvern

Dette dokumentet beskriver hvordan dine personlige opplysninger samles, brukes og deles når du kjøper eller kjøper fra marinamiracle.no ("nettstedet").

 

PERSONLIG INFORMASJON SOM INNHENTES

Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk informasjon om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adressen, tidssonen og noen informasjonskapsler som er installert på enheten din. I tillegg, når du surfer på nettstedet, samler vi informasjon om de enkelte nettsidene eller produktene du ser, hvilke nettsteder eller søkeord og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi henviser til denne automatisk innsamlede informasjonen som "Enhetsinformasjon".

Vi samler enhetsinformation ved hjelp av følgende teknologier:
- "Piksler" er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet.

Hvis du kjøper eller forsøker å kjøpe via nettstedet, samler vi inn visse opplysninger fra deg, inkludert navn, faktureringsadresse, fraktadresse, betalingsinformasjon, e-postadresse og telefonnummer. Vi henviser til denne informasjonen som "Bestillingsinformasjon".

Når vi snakker om "Personlig informasjon" i denne personvernreglene, snakker vi om enhetsinformation og bestillingsinformasjon.

Hvordan bruker vi din personlige informasjon?

Vi bruker bestillingsinformasjonen som vi samler inn generelt for å oppfylle bestillinger som er lagt gjennom nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjon, ordre for frakt og fakturaer og / eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne bestillingsinformasjonen til:
- Kommunisere med deg;
- Skjerme våre bestillinger for potensiell risiko eller svindel; og
- Når du er i tråd med de preferanser du godtar, gi deg informasjon eller reklame relatert til våre produkter eller tjenester.


Vi bruker enhetsinformation som vi samler inn for å vurdere risiko eller svindel (for eksempel din IP-adresse) og for å vurdere suksessen til våre markedsførings- og annonseringskampanjer eller for å forbedre vår målretting av markedsføring eller tilbud).

 

DIN PERSONLIGE INFORMASJON

Dine personlige opplysninger som blir anvendt som beskrevet ovenfor deles med følgende:

Vi bruker Shopify til å drive nettbutikken vår - du kan lese mer om hvordan Shopify bruker dine personlige opplysninger her: https://www.shopify.com/legal/privacy.

Vi bruker også Google Analytics til å hjelpe oss med å forstå hvordan våre kunder bruker nettstedet - du kan lese mer om hvordan Google bruker dine personlige opplysninger her: https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/.

Du kan også avmelde deg fra Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Vi bruker MailChimp til å lagre e-posten din hvis du godtar vilkårene for å motta vårt nyhetsbrev. Vi har et signert DATA PROCESSING ADDENDUM (kun engelsk) som du kan lese her: Data Process Addendum

Du kan melde deg av vårt nyhetsbrev ved å benytte linken i bunnen av nyhetsbrevet du mottar fra oss.

Til slutt kan vi også dele dine personlige opplysninger for å overholde gjeldende lover og forskrifter, svare på stævning, søknadserklæring eller annen lovlig forespørsel om informasjon.

TILPASSET REKLAME

Som beskrevet ovenfor bruker vi dine personlige opplysninger til å tilpasse hvem som mottar reklame fra oss. For å lese mer om dette kan du besøke Network Advertising Initiatives pedagogiske side på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan velge bort målrettet annonsering ved å bruke linkene under:

Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous
Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

I tillegg kan du melde deg av noen av tjenestene ved å besøke Digital Advertising Alliances utmeldingsportal på: http: //optout.aboutads.info/.

IKKE TRACKING

Vi tar hensyn til din enhets instilling når vi ser at din enhet ber om å ikke bli sporet fra din nettleser.

DINE RETTIGHETER

Hvis du er bosatt i Europa, har du rett til å få tilgang til personlig informasjon vi har om deg, og å be om at din personlige informasjon blir korrigert, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å utøve denne rett, vennligst kontakt oss gjennom kontaktinformasjonen nedenfor.

I tillegg er gjør vi deg oppmerksom på at vi behandler informasjonen din for å oppfylle avtaler vi måtte ha med deg (for eksempel hvis du bestiller gjennom nettstedet) eller på annen måte for å forfølge våre legitime forretningsinteresser som er oppført ovenfor. Vær også oppmerksom på at informasjonen din vil bli overført utenfor Europa, inkludert til Canada og USA.


Personlige data kan ikke slettes fra nettstedet vårt mens det er:
● Tilknyttet en ventende ordre
● Tilknyttet en bestilling gjort færre enn 180 dager før forespørselen (det vanlige vinduet der en kjøper kan kreve tilbakebetaling gjennom kredittkortselskapet).


Hvis kjøperens personopplysninger ikke kan slettes av denne grunn, bør kjøper sende inn slettingsforespørselen når det er innenfor gyldig tid.

DATA RETENSJON

Når du bestiller gjennom nettstedet, opprettholder vi bestillingsinformasjonen for våre poster med mindre du ber oss om å slette denne informasjonen.

ENDRINGER

Vi kan oppdatere denne personvernreglene fra tid til annen for å gjenspeile for eksempel endringer i vår praksis eller av andre operative, juridiske eller lovgivningsmessige årsaker.

KONTAKT OSS

For mer informasjon om våre personvernspraksis, hvis du har spørsmål, eller hvis du ønsker å klage, vennligst kontakt oss via e-post på info@marinamiracle.com eller via post ved hjelp av detaljene nedenfor:

Marina Miracle 
info@marinamiracle.com 
Bjørnsons vei 6a, Tønsberg NO 3117

Org: 927353865
-----