Arktiske Tranebær - Vitamin C og antioksidanter

Cranberry artic from finland

Arktiske tranebær - Artic Oxycoccus Palustris

○ Rik på Vitamin C

○ Full av antioksidanter som bekjemper frie radikaler

○ Fantastisk anti-aging!

 

Hva er Tranebær?

Tranebær finnes i mange forskjellige sorter. De tranebærene vi bruker kalles ofte for nordiske tranebær og vokser i nord europa. Tranebærene har en frisk, syrlig smak og er veldig sunne både for kropp og hud.

Tranebær er rik på antioksidanter og vitamin C og brukes ofte i kosttilskudd og medisin mot nyrestein, urinveisinfeksjon og tranebær styrker også immunforsvaret.

 

Hva hjelper tranebær mot?

Arktiske tranebær er spesielt rik på antioksidanter som er helt nødvendig for å bekjempe frie radikaler. Antioksidanter forsinker aldringsprosessen og får huden til å se yngre ut.

Tranebærene har også et helt perfekt forhold mellom omega-3 og omega-6 fettsyrer, noe som betyr at det absorberes lettere av huden og det er mer sannsynlig at huden klarer å absorbere enda mere av tranebærets potente antioksidanter, vitamin E og C og de andre næringstoffene.

 

Hva er spesielt med våre tranebær?

Vi bruker arktiske tranebær fra nord-Finland. Det lages et ekstrakt fra tranebærene ved å bruke C02 gass som er den reneste og beste måten å lage et potent ekstrakt på. På denne måten unngår man å bruke løsemidler og høy varme, slik at ekstraktet blir helt rent og uten tungmetaller. Dette gjør også at ekstraktet er veldig potent og alle næringsstoffer blir bevart.

Hudpleieprodukter med Arktiske Tranebær - Vitamin C og antioksidanter

Usikker på hva som passer din hud?

Produktguide

Dermatologisk testet

Se rapporter

Prisvinnende

Se våre priser

Ikke testet på dyr

Les mer