Min Kurv

Lukk

Jojobaolje - Ren økologisk olje mot tørr hud

jojoba

Jojoba -  Simmondsia Chinensis

♦ Inneholder omega 6 og 9

♦ Full av antioksidanter og vitaminer

♦ Balanserer både fet og tørr hud


Jojoba er den eneste planten som er kjent for å produsere voks som er lik voksen/sebum vi har naturlig i huden. Oljen blir presset ut av frø av jojobatreet som vokser i Sør-Arizona, California og Nord-Mexico.


Jojoba inneholder kraftige antioksidanter, omega 6 og 9 fettsyrer og vitamin A, D og E. Jojobaolje gir veldig effektiv pleie og fuktighet. Huden gjenkjenner denne lette oljen som sin egen sebum og lar jojobas aktive ingredienser trenge dypere inn i huden. Derfor vil heller ikke jojoba tette til porene og passer også fint til fet hud.


Jojoba passer for alle hudtyper, spesielt fet og kombinasjonshud, fordi jojoba vil balansere oljeproduksjon i huden. Den vil matte ut oljete hud, men også gi fuktighet til tørr hud.


Vi bruker jojobaolje i flere av våre produkter fordi den er skånsom og næringsrik for alle hudtyper. Du finner jojobaolje i flere av våre kjære ansiktsoljer.

Motta de beste tilbudene:

Meld deg inn i kundeklubben å motta bonuspoeng på alle kjøp og de beste tilbudene på epost. Det er tilbud du ikke får andre steder!

Skriv din epost her og klikk på knappen:

SEARCH THIS STORE