Min Kurv

Lukk

Hyaluronsyre - Den ultimate fuktbinder

water

Hyaluronsyre - (C14H21NO11)n

○ Ett gram hyaluronsyre kan binde opptil en liter vann! 

○ Forminsker synlighet av rynker og fine linjer

○ Bidrar til å holde kollagen og elastin i huden stabilt

 

Hva er Hyaluronsyre?

Hyaluronsyre er et naturlig forekommende stoff i huden kjent for sin fantastiske evne til å tiltrekke og holde opptil 1000 ganger sin egen vekt i vann. 

Hyaluronsyre er ikke en syre, men en sukkerart, glykosaminoglykan, som binder vann og danner det til en gel. Denne gelen fungerer som et smøremiddel mellom de elastiske fibrene i huden vår. Hyaloronsyre beskytter bindevevet mot partikler og dårlige bakterier. Hyaloronsyre finnes også i leddvæsken, i væsken i øyet og eggceller er også omgitt av hyaluronsyre. 

Hyaluronsyrens viktigste jobb er å holde huden, kollagenet og elastinet, stabilt, i balanse og kontinuerlig fornyet. 

 

Hva hjelper Hyaluronsyre mot?

Denne ingrediensen er den ultimate ingrediensen mot tørr, dehydrert og fuktfattig hud.

Hyaluronsyre forbedrer fuktigheten i huden slik at den blir mykere, glattere og tydelig plumpet full av fuktighet. Linjer og rynker kan også forminskes veldig fordi rynker kommer synes mest når huden er tørr pg dehydrert. Er huden derimot plumpet full av fuktghet forsvinner også synligheten av rynkene.

 

Hva er spesielt med vår Hyaluronsyre?

Hyaluronsyren vi bruker er av svært høy kvalitet og ikke animalsk, altså en naturlig og vegansk hyaluronsyre. Den er framstilt ved å produsere enzymer fra en bakteriebasert biofermenteringsprosess. Ved denne prosessen får man en småmolekylær hyaluronsyre, natriumhyaluronat, som gjennomtrenger huden lettere og dypere slik at kollagenet blir forbedret, spenst i huden øker og fuktighetsnivået optimalisert.

Vi bruker den absolutt beste type hyaloronsyren som huden lett kan 'drikke' og bruke. Denne fantastiske ingrediensen er den ultimate fuktgiveren.

 

Hudpleieprodukter med Hyaluronsyre - Den ultimate fuktbinder

Motta de beste tilbudene:

Meld deg inn i kundeklubben å motta bonuspoeng på alle kjøp og de beste tilbudene på epost. Det er tilbud du ikke får andre steder!

Skriv din epost her og klikk på knappen:

SEARCH THIS STORE