Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Castor - Olje som fremmer hårvekst

castorplant

Castor - Ricinus Communis

 Tykk olje som styrker hår

○  Full av mineraler og gode fettsyrer

○  Antibakteriell

 

Hva er castorolje?

Castorolje (ricinusolje) er en olje som framstilles fra frøet av ricinusplanten. Det er en veldig tykk olje med en konsistens som honning eller sirup.

Oljen er kjent for å styrke håret fordi den inneholder et bredt utvalg av mineraler og fettsyrer som er viktige for å gro et friskt og sterkt hår.

 

Hvorfor fungerer det?

Denne tykke oljen er en kilde til enumettet, 18-karbonfettsyre, altså en omega-9 fettsyre. Blant disse fettsyrene er ricinusoljesyre, castorolje har et veldig høyt innhold av ricinusoljesyre. Denne syren er antibakteriell og er derfor svært effektiv mot bakterier og sopp. Dette kan bidra til å holde eventuelle sopp eller bakterier fra å hindre sunn hårvekst. Fordi oljen også er veldig tykk, kan den bidra til å hindre håravfall. 

Omega 9 fettsyrer er nærende til både hår og hårsekk og har en unik evne til å være dypt gjennomtrengende. Dette gjør at oljen er i stand til å gi næring dypt inn i porene og hårsekkene som produserer hår. Det er derfor castorolje har blitt priset verden rundt for å være en effektiv ingrediens for å styrke hår, vipper og bryn på en naturlig og trygg måte.

 

Får man lengre vipper av castorolje?

Både ja og nei. Castorolje inneholder ikke noe stoff som vil få hår til å vokse, men oljen har unik evne til å virke nærende på vippene. Vippene blir fyldigere og sterkere slik at du beholder flere vipper som igjen gir lengre, fantastiske vipper - Helt naturlig!

 

Hva er spesielt med vår castorolje?

Vi bruker en castorolje som er sertifisert økologisk, kaldpresset og av svært høy kvalitet. Det gjør at vår castorolje er spesielt virkningsfull fordi den har høyt innhold av disse viktige fettsyrene som igjen gir intens næring til vipper og bryn.

Vår castorolje har sin produksjon i India som støtter flere lokalsamfunn i høstings- og utvinningsprosessen og på den måten sikrer vi også jobber for indiske kvinner.

Hudpleieprodukter med Castor - Olje som fremmer hårvekst

Vippeserum - Eyelash & Brow Serum - 10 ml

Vanlig pris
Kr439.00
Salgspris
Kr439.00
Vanlig pris
Pris
per