Min Kurv

Lukk

Castor - Olje som fremmer hårvekst

Castor olje frø

Castor - Ricinus Communis

♦ Tykk olje som fremmer hårvekst

♦ Hindrer håravfall

♦ Full av mineraler og fettsyrer

♦ Antibakteriell

♦ Høy på omega 9


Castorolje er også kjent som lakserolje, ricinusolje eller amerikansk olje. Kjært barn har mange navn, men den er mest kjent som castorolje og oljen kommer fra frøet av ricinusplanten. Dette er en tykk olje som består av næringsrike fettsyrer.


Castorolje er kjent for å fremme hårvekst fordi den inneholder et bredt utvalg av mineraler og fettsyrer som er viktige for å gro et friskt og sterkt hår.


Denne tykke oljen er en kjent kilde til enumettet, 18-karbonfettsyre. Blant disse fettsyrene er ricinusoljesyre uvanlig ved at den har en hydroksyl-funksjonell gruppe på 12 karbon. Castorolje har et veldig høyt innhold av ricinusoljesyre. Denne syren er svært effektiv mot bakterier og sopp. Dette kan bidra til å holde eventuelle sopp eller bakterier fra å hindre sunn hårvekst. Fordi oljen også er veldig tykk, kan den bidra til å hindre håravfall.


Castorolje er høy på omega 9 fettsyrer, som er nærende til både hår og hårsekk. Castorolje har en unik evne til å være dypt gjennomtrengende. Dette gjør at oljen er i stand til å gi næring dypt inn i porene og hårsekkene som produserer hår. Du finner castorolje i vårt reparerende vippeserum.

Les hvorfor vippeserum er nødvendig >

Eyelash Serum med Castor olje

Klikk på bildet for å se produktet.

Heisann!

Få gratis nyhetsbrev med nyttig informasjon, gode tilbud og rabatter!

SEARCH THIS STORE