Villnype - Hjelper mot rosacea og eksem

Villnype

Villnype - Rosa Canina

♦ Anti-aging

♦ Full av vitaminer

♦ Hjelper mot rosacea og eksem


Hva er villnype?

Villnype er en frukt som vokser på villrosen. Den er full av C-vitaminer, A-vitaminer, E-vitaminer og essensielle fettsyrer. Villnype har lenge vært brukt medisinsk mot mageproblemer, sår og slitasjegikt. Nype brukes også i matlaging og har en sursøt smak.

 

Hva hjelper villnype mot?

Antioksidanter fra Vitamin C stimulerer kollagenproduksjonen og det reduserer fine linjer og rynker. Olje fra villnype trenger godt inn i huden på grunn av vitamin A som har tilstrekkelig små molekyler til å gå dypere ned i huden. Vitamin A forbedrer hudens fuktighet og reduserer også rynker og fine linjer.

Antioksidanter bekjemper frie radikaler som forårsaker skade i huden. Vitamin A, kombinert med essensielle fettsyrer, bidrar til å forbedre hudtone, tekstur og pigmentering.

Oljen er dypt fuktighetsgivende og behandler rødhet og irritasjon. Villnypeolje er også en god olje mot eksem og rosacea. 

 

Hva er spesielt med vår villnypeolje?

Vår villnypeolje er sertifisert økologisk og fordi kvaliteten er meget høy. Vår villnypeolje er også høstet og produsert i Norge. På denne måten får vi en villnypeolje som er helt fersk og proppfull av vitaminer og næring som er fantastisk for huden!

Usikker på hva som passer din hud?

Produktguide

Dermatologisk testet

Se rapporter

Prisvinnende

Se våre priser

Ikke testet på dyr

Les mer