Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Chia - En ultrahydrerende olje

Chiafrø

Chia - Salvia Hispanica

○ Plumper huden og minsker linjer

○ Den rikeste kilden til omega-3 fettsyrer i naturen

○ Fukter tørr og moden hud

 

Hva er Chia?

Chiafrø er frø fra blomstene fra planten Lamiaceae, som tilhører myntefamilien. De vokser naturlig i Mexico og Bolivia.

Chiafrø har høyt protein innhold. Chiafrø er lavt i kolesterol og natrium, men høyt i antioksidanter, og er også en god kilde til kalium, kalsium, jern, fosfor og mangan. Og det som er bra for innsiden er ofte bra for utsiden også :)

 

Hva hjelper Chia mot?

Chiafrøolje bidrar til å øke fuktigheten i huden, lindre kløende hud og styrke hudbarrierefunksjonen, redusere linjer og gjør huden myk og glatt.

Chia er også en god kilde til vitamin B3 og sink. Antioksidanter i chiafrøolje har vist seg å være enda sterkere enn antioksidantene i vitamin C og vitamin E.

Chiafrø anses å være den rikeste kilden til omega-3 fettsyrer som finnes i naturen. Disse fettsyrene plumper huden og bidrar til å opprettholde fuktighetsnivået. 

 

Hva er spesielt med vår Chia?

Vår chiafrøolje er helt unik. Vi bruker økologisk dyrkede chiafrø fra lokale bønder i Bolivia. Bolivia er det område der chia alltid har vokst, og fordi de vokser der de naturlig "holder til", så blir oljen som presses veldig rik på vitaminer og mineraler! (De fleste chiafrøoljer presses fra frø som dyrkes i Kina. Selv om de noen ganger er økologisk sertifisert, så er det mye forrurensning i luften.)

Oljen presses lokalt her i Norge - den må filtreres flere ganger over flere dager, så det er litt jobb, men vi liker å ha helt fersk olje som gir oss kontroll på at vi virkelig kan tilby den aller beste chiafrøoljen! Oljen er også food-grade (spiselig).

Hudpleieprodukter med Chia - En ultrahydrerende olje

Nattserum - Amaranth Night Serum - 30 ml

Vanlig pris
Kr999.00
Salgspris
Kr999.00
Vanlig pris
Pris
per