Min Kurv

Lukk

Vitamin E - Naturlig konserveringsmiddel

Vitamin E laget fra korn

Vitamin E - Tocopherol

○ Rik på antioksidanter

Forhindrer tidlig aldring

Naturlig konserveringsmiddel

 

Hva er Vitamin E?

Vitamin E-olje, også kjent som tocopherol, er svært rik på antioksidanter som beskytter huden mot frie radikaler og forhindrer for tidlig aldring. Vitamin E hindrer dannelsen av rynker ved å blokkere frie radikaler samtidig som den behandler rynker og linjer ved å øke produksjonen av kollagen. Kollagen er et bindevev som holder huden elastisk og fremmer ny celleproduksjon.

Vitamin E er veldig stabil, den øker holdbarheten til vegetabilske oljer og fungerer som et konserveringsmiddel - helt naturlig!

 

Hva hjelper Vitamin E mot?

Vitamin E er også et kosttilskudd og er kjent for sin evne til å behandle problemer knyttet til hjerte, åreknuter og høyt blodtrykk. 

Vitamin E gir god næring til huden. Den gir fuktighet og hjelper huden til å fornye cellene raskere. Arr etter kviser og lignende, rynker og fine linjer blir effektivt redusert og mindre synlig. Vitamin E virker også mykgjørende på huden.

 

Hva er spesielt med vår Vitamin E?

Vi bruker en helt ren og naturlig utvunnet tocopherol (Vitamin E) fra planter og kornprodukter. Vi bruker tocopherol i alle våre produkter fordi denne oljen er så bra for både hud og hår og fungerer ypperlig som et naturlig konserveringsmiddel.

Motta de beste tilbudene:

Meld deg inn i kundeklubben å motta bonuspoeng på alle kjøp og de beste tilbudene på epost. Det er tilbud du ikke får andre steder!

Skriv din epost her og klikk på knappen:

SEARCH THIS STORE