Vitamin E - Naturlig konserveringsmiddel

Vitamin E laget fra korn

Vitamin E - Tocopherol

○ Rik på antioksidanter

Forhindrer tidlig aldring

Naturlig konserveringsmiddel

 

Hva er Vitamin E?

Vitamin E-olje, også kjent som tocopherol, er svært rik på antioksidanter som beskytter huden mot frie radikaler og forhindrer for tidlig aldring. Vitamin E hindrer dannelsen av rynker ved å blokkere frie radikaler samtidig som den behandler rynker og linjer ved å øke produksjonen av kollagen. Kollagen er et bindevev som holder huden elastisk og fremmer ny celleproduksjon.

Vitamin E er veldig stabil, den øker holdbarheten til vegetabilske oljer og fungerer som et konserveringsmiddel - helt naturlig!

 

Hva hjelper Vitamin E mot?

Vitamin E er også et kosttilskudd og er kjent for sin evne til å behandle problemer knyttet til hjerte, åreknuter og høyt blodtrykk. 

Vitamin E gir god næring til huden. Den gir fuktighet og hjelper huden til å fornye cellene raskere. Arr etter kviser og lignende, rynker og fine linjer blir effektivt redusert og mindre synlig. Vitamin E virker også mykgjørende på huden.

 

Hva er spesielt med vår Vitamin E?

Vi bruker en helt ren og naturlig utvunnet tocopherol (Vitamin E) fra planter og kornprodukter. Vi bruker tocopherol i alle våre produkter fordi denne oljen er så bra for både hud og hår og fungerer ypperlig som et naturlig konserveringsmiddel.

Usikker på hva som passer din hud?

Produktguide

Dermatologisk testet

Se rapporter

Prisvinnende

Se våre priser

Ikke testet på dyr

Les mer