Min Kurv

Lukk

Om oss

marina miracle grunder

Huden min reagerte på kjemikalier

Jeg har vært utsatt for de ubehagelige bivirkningene som fremkalles av kjemikaliene i hudpleie. Selv har jeg atopisk eksem og slet mye med sensitiv og irritert hud med akne.

 

Løsningen fant jeg i naturen...

...og huden min ble frisk. Over tid perfeksjonerte jeg formelen og delte blandingen med venner og familie med forskjellige hudtyper. De gode nyhetene spredte seg raskt og folk begynte å etterspørre ’’mirakeloljen’’, derfor heter vi i dag ’’Marina Miracle’’

 

marina miracle er helt naturlig hudpleie laget i norge

Min lidenskap er effektive, økologiske ingredienser av høy kvalitet

Marina Miracle er 100% naturlig skjønnhetspleie laget i Norge for deg som verdsetter kvalitet og velvære. Alle ingrediensene er valgt ut med omhu. Jeg bruker både Ecocert og Debio-sertifiserte ingredienser i alle våre produkter. Kun det beste er godt nok og jeg ønsker å dele dette med deg i mine skjønnhetsprodukter. Jeg vil bidra til en litt tryggere hverdag med nøye utvalgte ingredienser som er bra for huden din.

 

Du er naturlig vakker med Marina Miracle

Jeg håper du vil elske våre naturlige produkter like mye som jeg gjør! Hvis du har andre spørsmål må du gjerne kontakte oss her eller besøke oss i vår flotte butikk i Frognerveien 44, 0266 Oslo. Vi har åpent hverdager fra kl 10:30 - 17:00 (tirsdager: 10:30 - 19:00 og åpent etter avtale på lørdager). Kom innom butikken for en gratis konsultasjon og produktanbefaling tilpasset din hudtype. 

marina

Marina Elisabeth Engervik

Gründer av Marina Miracle

Faglig spaltist i Spabeauty

Se en video av hudpleie produktene våre Se video om oss >>

Les intervju med Marina Miracle av Helenes Univers >>

Les intervju med Marina Miracle av Spa Beauty >>

 

Heisann!

Få gratis nyhetsbrev med nyttig informasjon, gode tilbud og rabatter!

SEARCH THIS STORE