Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Intervju i Costume

01 februar 2017 – Marina Engervik

marina miracle intervju i costume
Mirakeloljen
Marina Engervik jobbet som selger, men drømte om å selge sitt eget produkt. Da den hjemmelagde oljen hennes ble en hit blant venner og bekjente, sa hun opp jobben og satset på sitt eget mirakelprodukt. 

 

Finnmark-jenta Marina Engervik (28) har alltid hatt en forkjærlighet for hudpleie, men ble allergisk mot syntetiske ingredienser etter å ha brukt tradisjonelle hudpleieprodukter i mange år. Ingenting fungerte. Hun bestemte seg for å fikse problemet selv, og eksperimenterte seg frem til en olje hjemme på kjøkkenbenken. Marina Miracle var født.

 

Hva er Marina Miracle?

- En hudpleieserie som er økologisk og fri for syntetiske og animalske kjemikalier. Alt er produsert i Norge. Jeg bruker urter og oljer som balanserer huden og gir fuktighet.

 

Hvordan begynte du?

- Jeg kjøpte eteriske oljer, urteekstrakter og plantejuicer på nett, og loggførte blandingene og hvordan de virket i en liten dagbok. Da jeg fant en formel som fungerte veldig bra, bemerket folk rundt meg forbedringer i huden min. Alle ville prøve mirakeloljen. Jeg bruker fortsatt tilnærmet den samme oppskriften i Herbal Face Oil, men innholdet er byttet ut med økologiske, sertifiserte ingredienser.

 

Hvilken forskning ligger bak merket ditt?

- Jeg har gjort allergitester på et testpanel av folk med forskjellige hudtyper, hudsykdommer og hudproblemer. Jeg lanserer ikke før alle elsker produktet. Slik får jeg produkter som er trygge og gode for bortimot alle. Det er kun de som er allergisk mot eteriske oljer eller andre naturlige ingredienser som ikke tåler enkelte av produktene, men det er ytterst sjelden.

 

Hva har vært det vanskeligste ved å være gründer?

- Alt står og faller på meg. Det er gøy, men også veldig krevende.

 

Hvor ønsker du være om fem år?

- Visjonen er å være blant de ledende hudpleiemerkene i Europa innen naturlig og økologisk hudpleie. Jeg ønsker å ha forhandlere i alle store byer. Jeg vet at produktene mine er unike. Det er utrolig spennende, og jeg gleder meg til alt som skal skje framover!

 

 Hva er ditt beste gründertips?

- Du klarer det ikke alene. Vær tidlig ute med å inkludere noen som kan støtte deg på veien og holde deg fokusert. Jeg har fått støtte fra ektemannen og den fantastiske familien min. Det er også viktig å være ydmyk. Selv om det er din bedrift og idé, vet du ikke alltid best selv.

 

Lignende saker for deg

Intervju i bransjebladet SpaBeauty >>

Engelske Nordique intervjuer Marina Engervik >>

Herbal Face Oil - Et produkt i utvikling >>