Kåret 3 ganger til beste skandinaviske hudpleiemerke!

Re-lansering av fuktighetsmasken!

15 november 2023 – Marina Engervik

Super Skin Food Mask

Shea Hydration Mask er oppgradert og har nytt navn: Super Skin Food Mask

Vi er i konstant utvikling og hvis vi ser at vi har et produkt som kan oppgraderes, så gjør vi jo selvfølgelig det! Vi har nå re-lansert vår fantastiske fuktighetsmaske, Shea Hydration Mask, og den heter nå Super Skin Food Mask. Ansiktsmasken har fortsatt alle de gode egenskapene sine, den gode epleduften, den skjøre grønnfargen og den fløyelsmyke konsistensen. Men vi har i tillegg gitt den tre store oppgraderinger:

 

1. Nå med dobbelt så mye hyaluronsyre!

Hyaluronsyre øker fuktigheten i huden. Og for deg som er litt usikker på hva hyaluronsyre egentlig er så er det altså en type karbohydrat, som kroppen også lager selv, for å opprettholde sunn og hydrert hud, elastisitet i bindevev, smidige ledd, fuktige øyne og mye mer. Hyaluronsyre har altså en unik evne til å binde og holde på vannmolekyler. Derfor er det jo helt naturlig at vi også booster fuktighetsmasken vår med dobbelt så mye hyaluronsyre, slik at den nå gir dobbelt så mye fuktighet!

 

2. Enda mer effektiv bio-retinol

Vi har utviklet en helt egen måte å bryte ned tindvedekstrakt og nypeekstrakt molekyler på. Nå kan huden mye lettere ta til seg næringsinnholdet og klarer enda mer effektivt å omdanne karoten til vitamin A (retinol) i huden. Enkelt sagt så er vårt bio-retinol mer virkningsfullt enn noen gang før! Du får nyte godt av alle de gode tingene retinol er kjent for: Øke kollagen og elastin i huden, gi raskere cellefornyelse, jevnere hud og hudtone og minimering av fine linjer og porer.

Les mer om Bio-retinol VS Retinol her.

 

3. Linfrø-ekstrakt, en nordisk superfood!

Vi produserer allerede vår egen linfrøolje som brukes i flere av våre produkter. Det blir mye 'grums' og rester igjen etter kaldpressing av oljen. Disse restene blir under normale omstendigheter bare kastet i matavfallet. Men det mange ikke vet er at det er massevis av fantastiske næringstoffer i restene! Så her har vi gjenbrukt, eller 'up-cyclet', og laget linfrøekstrakt ut av disse restene etter oljepressingen. Dette er bærekraftig og miljøvennlig produksjon av råvaren OG vi får et fantastisk ekstrakt i gjengjeld - ja, faktisk en nordisk superfood!

Linfrøekstrakt er en helt super anti-inflammatorisk ingrediens, og roer ned huden umiddelbart. Linfrø lindrer irritert, kløende hud, eksem og sensitiv hud. Den har også høyt nivå av antioksidanter som bekjemper tidlig aldring av huden. I tillegg holder den godt på fuktigheten i huden og forhindrer tap av fuktighet.

Super Skin Food Mask er en ansiktsmaske som kan brukes av alle hudtyper, fra tenåring til voksen og moden hud. Den gjenoppretter og øker fuktigheten i huden og gjør huden sunn og myk med en fantastisk glød!

Gå til Super Skin Food Mask