Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Intervju med Diamant nr 380 - Frøydis Røyset

13 oktober 2023 – Martin Engervik

I vår kundeklubb kan man bli en diamant-kunde når man har samlet seg opp en viss sum med poeng. Vi ønsker selvfølgelig å vite mer om hvem våre kunder er og sender noen spørsmål når en kunde oppnår diamantstatus. Vi håper også at det kan være gøy for andre kunder å se hvem disse diamantkundene er.

Dette er vår Diamant nr 380, Frøydis Røyset!

 

 

Hvem er du?

Frøydis Røyset, 36 år ung. Jeg er sunnmøring som bor i Oslo og jobber stort sett. Tilbringer en del tid i skogen ellers - enten på tur eller bare for å finne ro og oppdage alle de små tingene og dyrene der. Liker å kalle det å gå på skattejakt i skogen, mye spennende om man bare vet å se og følge med på omgivelsene.

 Diamant Frøydis Røyset

Hvordan oppdaget du Marina Miracle?

Jeg fant dere gjennom skinlove.no. Der hadde de kun et lite utvalg så bestemte meg for å sjekke ut alle produktene da jeg lenge har ønsket å kjøpe og støtte et norsk merke.

 

Hvilke produkter av Marina Miracle bruker du?

Jeg bruker nå creamy oil cleanser, amaranth krem, serum og olje fast. Har også begge maskene og negleeliksiren. Nettopp kjøpt lypsyl, renseskummet og den nye sos balmen så er spent på de og hvordan fast rutine blir da jeg planlegger å ha en litt enklere rutine når enkelte produkter er oppbrukt. Jeg har rosacea så det er godt å ha funnet noe som fungerer veldig bra, huden blusser ikke like lett opp lenger og roer seg fortere når det skjer.

 

Har du andre tips til en naturlig og sunn livsstil utenom hudpleie?

Det er mye det man ofte hører, spise gode råvarer, være aktiv og bevisst på hva man bruker på kroppen. Mange tenker ikke over at det man smører på huden blir absorbert og påvirker hele kroppen. Så er opptatt av å bruke renest mulig produkter, matveien er det litt igjen å jobbe med men prøver å spise bedre generelt – med lov å kose seg iblant. Det er like viktig, å finne balansen. En god tur i ute i frisk luft og naturen gjør mye godt, hjelper alltid meg på dårlige dager. Da føles ting litt lettere når man har fått koblet av og bare være tilstede der man er og nyte det vi er så heldige å ha rundt oss.

Å ha det bra med seg selv mentalt er også noe som må passes på, det synes fort utvendig om det indre ikke har det så godt.