Min Kurv

Lukk

3 steg til hudpleie på våren

Publisert

hudpleie på våren

Sola har begynt å varme litt, små blomster titter fram og fuglene synger. Dette er en herlig årstid!

På vinteren blir huden ofte tørr og gusten pga det kalde været. Nå når våren er her, er det på tide med en vårrengjøring av huden. Det er veldig enkelt! Følg disse 3 stegene og du vil garantert nyte en deilig, glødende hud som er klar for vår og sommer.

1) Eksfolier

Å eksfoliere huden betyr å skrubbe/vaske den for å fjerne døde hudceller. Å fjerne døde hudceller er veldig viktig. Da vil de friske cellene få komme fram og huden vil framstå yngre og sunnere. Oljer og kremer du påfører etter en god eksfoliering vil virke dypere ned i huden og dermed øker også virkningen av produktene.

Bruk en mild ansiktsskrubb, eller lag en helt naturlig eksfolierende skrubb selv: Du blander virgin olivenolje, honning og rårørsukker. Ta en t-skje av hver ingrediens og bland i en liten skål. Påfør ansiktet og skrubb lett over hele ansiktet (unngå øyeområdet) og skyll av.

2) Fukt

Etter at du har vasket og eksfoliert ansiktet påfører du ansiktsoljen din. Drypp 8 dråper i hånda. Påfør ansikt og hals. Bruk et par minutter på å massere oljen inn i huden. Masser i lette sirkelbevegelser i hele ansiktet. Dette vil øke blodsirkulasjonen og oljene får komme dypere ned i huden. 

Se våre ansiktsoljer.

3) Beskytt

Påfør solbeskyttelse. Kjøp gjerne en lett solkrem som ikke inneholder parabener. Solfaktor 15 er god nok beskyttelse i vårsola. Det finnes også vanlige ansiktskremer med solfaktor i. Gå til din nærmeste hudpleiesalong og få anbefalt en krem med solfaktor til din hud.

Husk at du alltid bør bruke ansiktsolje under din krem med solfaktor. Sol og bading tørker ut huden, derfor er det er viktig å tilføre huden rikelig med fuktighet, uansett årstid. Da vil huden din holde seg sunn og balansert gjennom hele våren og sommeren.

Ha en nydelig vår!

Heisann!

Få gratis nyhetsbrev med nyttig informasjon, gode tilbud og rabatter!

SEARCH THIS STORE