Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Hvilken ansiktsolje skal jeg velge?

15 mars 2015 – Marina Engervik

hvilken ansiktsolje marina miracle

Har du lurt på hva som er forskjellen på våre ansiktsoljer? Syns du det er vanskelig å vite hvilken olje du burde velge? 

Alle ansiktsoljene våre er helt naurlige, trekker raskt inn og tetter ikke porene. De er formulert vegetabilske oljer, urter og plantejuicer av høy kvalitet som balanserer og fukter huden. 

Alle våre ansiktsoljer kan brukes både morgen og kveld. De kan kombineres med krem, men husk da alltid å ta på oljen først, så krem over. 

HUSK! Ansiktsoljene våre må alltid ristes før bruk.

 

Herbal Face Oil

Herbal Face Oil er en allsidig ansiktsolje som passer for de aller fleste hudtyper. Den inneholder rene naturlige ingredienser som vil gi glød og fuktighet til tørr hud, roe ned sensitiv/irritert hud og balansere kombinasjonshud. Denne ansiktsoljen blir ofte kalt for mirakeloljen fordi den fikser de fleste hudproblemer i ansiktet. 

 

Geranium Face Oil

Geranium Face Oil er både en ansiktsolje og et serum i en flaske, formulert spesielt for deg med fet og oljete hud med eller uten akne. Ingrediensene er nøye utvalgt med tanke på fet hud og inneholder bl.a ekstrakter fra roser som har dokumentert effekt på akne. Oljen vil balansere huden og lindre utbrudd. Overproduksjon av olje avtar, huden mattes ned og normaliseres.

 

Amaranth Face Oil

Amaranth Face Oil er vår luksus anti-age ansiktsolje. Denne oljen passer for moden og tørr hud. (Fra 40 år og oppover, men er du yngre å har veldig tørr hud kan du med fordel også bruke Amaranth Face Oil.) Ansktsoljen er proppfull av antioksidanter og vil mykgjøre og slette ut huden. 

 

Active Face Oil

Active Face Oil er ansiktsolje spesielt designet for menn. Denne oljen passer alle hudtyper og er veldig fin å bruke både etter barbering og i skjegget. Active Face Oil vil gi huden det den trenger hver dag av næring og pleie.

 

Guide til å velge riktig ansiktsolje

Marina Miracle ansiktsolje guide

Prøv også vår store produktguide hvor du enkelt kan finne alle produkter som passer din hud.