Min Kurv

Lukk

Ansiktsolje eller ansiktskrem, hva er forskjellen?

Publisert

krem og olje

Er du usikker på hva som egentlig er forskjellen mellom en ansiktsolje og en ansiktskrem? Er du litt usikker på hva du burde velge?

Først litt raske fakta: Kremer på markedet i dag inneholder vann og olje som blandes ved hjelp av en emulgator (stoff som binder olje og vann) for å skape en "kremete" konsistens. Kremer inneholder ofte mange typer emulgatorer og konserveringsmidler for å holde kremen stabil og frisk. Emulgator gjør ikke noe nytte for huden men er en innpakning som gir konsistens.

Ansiktsolje og ansiktsserum er ganske enkelt virkestoffene blandet med hverandre uten emulgator eller "innpakning". Ansiktsoljer består av virkestoffer som oljer, urter, vitaminer og ekstrakter. Blandes dette riktig vil brukeren kun måtte riste lett på flasken før bruk for å få mikset de forskjellige ingrediensene.

Ansiktsoljer er veldig næringsrike og virker dypere ned i huden på grunn av dens aktive virkestoffer. Du trenger normalt ikke like like mye ansiktolje i volum som når du bruker krem siden dette er konsentrert.

Oljer virker balanserende på huden og kan forbedre hudens utseende og følelse. Det er en fordel at ansiktsoljer kun består av rene naturlige oljer og ingredienser. Det gjør bruken veldig trygt for de med sensitiv og irritert hud.

Så det er ingen problem å bytte ut kremen med ansiktsolje. Ansiktsolje gir like mye fuktighet (om ikke mer) og den virker dypt ned i huden med sine aktive næringsstoffer. Du kan også bruke begge deler, du smører da først inn ansiktsolje og så legger du krem på toppen. Dette står det litt mer om i denne posten: Hvordan man bruker ansiktsolje.

Heisann!

Få gratis nyhetsbrev med nyttig informasjon, gode tilbud og rabatter!

SEARCH THIS STORE