Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

RockStarCharlie tester Marina Miracle

07 april 2015 – Marina Engervik

blogg rockstarcharlie

Bilde: rockstarcharlie.blogg.no

Charlotte er jenta bak skjønnhetsbloggen RockStarCharlie. Hun har i hele Mars testet vår Herbal Face Oil og Argan Night Serum. 

Charlotte skriver:

''Min hudtype er kombinert og i ubalanse og jeg har gjentatte ganger skrevet her på bloggen om hudtypen min og hvilke utfordringer jeg har med den. Sensitiv, mye porer og underhudakne, oljet og dehydrert samtidig!

I tillegg så nærmer jeg meg jo 30 og da kommer der jo etterhvert litt linjer og sånn i ansiktet da, så disse to oljene har virkelig hatt noe å bryne seg på!''

herbal face oil og argan night serum omtale rockstarcharlie

Bilde: rockstarcharlie.blogg.no

Så hvordan har oljene våre virket på huden til Charlotte?

''Jeg er utrolig fornøyd! Huden min er tydelig forbedret både med tanke på urenheter og glød. De første to ukene fikk jeg mye utbrudd på huden, kviser poppet opp overalt og jeg begynte å lure på om jeg ikke tålte produktene, men forsatte å bruke dem fordi det tross alt tar tid for huden å fornye seg. 

Jeg gjorde heldigvis rett i det, fordi nå har jeg så fin hud som jeg ikke har hatt på lenge og urenhetene mine og underhudsaknen er blitt synlig forbedret! Begge tomlene opp for det!!

Herbal oljen syns jeg lukter litt sterkt, men det er bare i påføringen, deretter fordamper lukten. Argan serumet derimot lukter heeelt fantastisk!

rockstarcharlie herbal face oil ansiktsolje

Bilde: rockstarcharlie.blogg.no

Oljene trekker raskt inn og blir ikke fettete på huden i det hele tatt.

I forhold til glød, fuktighet og spenst syns jeg de har gjort jobben veldig godt, men jeg sliter forsatt med enkelte dehydrerte områder på huden, så der trenger jeg nok en annen type fuktighet enn det disse gir. Utover det syns jeg de holder det de lover!

Det jeg liker spesielt godt er ingrediensene og det at det er norsk produsert. Jeg blir litt sånn ekstra glad når noe er naturlig, norsk og effektivt!''

Tusen takk til Charlotte for et kjempefint innlegg om våre to bestselgende produkter, Herbal Face Oil og Argan Night Serum.

Herbal Face Oil Argan Night Serum

(Klikk på bildet for å gå til produktet)