Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Velværestua

06 januar 2022 – Martin Engervik

Emeline - Velværestua - Velværestua er forhandler av Marina Miracle og har våre flotte økologiske, grønne og naturlige hudpleieprodukter til salgs i butikken. De utfører også hudpleiebehandlinger og har vår signaturbehandling. Prøv en økologisk hudpleiebehandling i dag.
Marina Miracle behandling hos Velværestua. Her får du hudpleiebehandling med vår kjemiske Green PRO maske som er kun for sertifiserte hudpleie terapauter. Prøv en økologisk profesjonell hudpleiebehandling.

Vi ønsker Velværestua i Fredrikstad velkommen som forhandler!

Emeline Eugenie er daglig leder og er utdannet hud og kroppsterapeut. Hun har god kunnskap og er spesielt dyktig på problemhud som rosacea og akne. Emeline er alltid blid, imøtekommende og liker å yte god service. Emeline forteller:

''Jeg ønsket meg en hudpleieserie til min nystartet salong i Fredrikstad som var veldig ren, naturlig og bra for huden. Ingenting var interessant før jeg plutselig kom over Marina Miracle sine produkter på nett. Det første som tiltrakk meg var de fine grønne og delikate flaskene! Historien til Marina traff meg også i hjertet. Og etter å ha fått testet produktene selv var jeg ikke i tvil. Jeg så resultater på huden min etter bare en dag og valget å ta inn denne serien føltes så rett! Venner og familie elsker også denne serien og produktene er en stor favoritt i min salong. Jeg er stolt av å ha Marina Miracle sine produkter og behandlinger i salongen og vi har allerede storfornøyde kunder.''

- Emeline Eugenie

Klikk her for å booke time hos Velværestua.