Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Beauty Balance Skincare

01 desember 2021 – Marina Engervik

Vi ønsker vår nye forhandler Beauty Balance Skincare velkommen! Eier av salongen, Malin Steffensen, forteller:

 

''Jeg har et ønske om å tilby naturlige og gode produkter i salongen. Både i behandlinger og hjemmeprodukter. Marina Miracle har jeg vist om over lengere tid, Marina selv er i fra min hjem kommune Båtsfjord. Derfor ekstra stas og kunne tilby disse produktene i min salong.

 

Jeg har utdannet meg hudpleier i Oslo, men mars 2020 dro jeg tilbake til Båtsfjord en liten kyst kommune i Finnmark på 2250 innbyggere. Gleder meg hver dag til å jobbe med fantastiske produkter og dele min glede og kunskap med kundene mine.''

 

- Malin Steffensen

 

Besøk facebook-siden til Beauty Balance Skincare

Beautybalance Skincare