Kåret 3 ganger til beste skandinaviske hudpleiemerke!

Tone Lise Akademiet

11 september 2018 – Marina Engervik

Tone Lise Akademiet hudpleieskole marina miracle

Hudpleiestudenter og Marina Miracle hos Tone Lise Akademiet

Marina og Kinga hos Tone Lise Akademiet

Marina Miracle er nå lansert hos Tone Lise Akademiet og skal brukes i undervisningen av hudpleiestudentene samt selges i Tone Lise butikken. 

Tone Lise testet våre produkter selv da hun så etter merker for å bruke på hudpleieskolen. Tone Lise fortalte at hun likte produktene våre veldig godt samtidig som hun var begeistret for at det var helt naturlig og laget i Norge. 

 

Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet tilbyr utdanning og kurs innen negledesign, makeup, hudterapi, fotterapi og vippedesign. Deres fagskoletilbud er godkjent av NOKUT,- noe som betyr at de møter de strenge kravene som Kunnskapsdepartementet stiller til fagskoler, og alle er støttet av Lånekassen. Tone Lise Akademiet er en av landets eldste, meste kjente og største utdanningssenter innen skjønnhet og velvære. 

 

Godt likt av hudpleielærerne

Vi har holdt noen kurs nå for både ansatte og for hudpleiestudentene hos TL Akademiet og det er utrolig gøy hver gang! Kinga, som er hudpleie-overlærer på skolen sier etter kurset:

''Tusen tusen takk for kurset! Takk for fantastiske produkter og interessant presentasjon. Jeg dro hjem med masse inspirasjon og glede. Gikk rett på badet og prøvde produktene. Min hud fikk skikkelig boost, ble myk, fuktet, linjene forsvant, pigmenteringer ble synlig mindre. Jeg har en hud som er ganske motstandsdyktig, men med mine 45 år så begynner den å vise tegn til aldring. Som hudpleier pleier jeg huden min med markedets beste produkter, men det jeg opplever nå er helt eksepsjonelt. Jeg elsker Marina Miracles produkter! Tenk at jeg er så heldig å få jobbe og introdusere de til kommende terapeuter.''