Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

The JANEY LOVES 2018 Platinum Award

09 september 2018 – Marina Engervik

photo https://www.platinumawards.co.uk/

Marina Miracle Janey Loves 2018 Platinum Awards Winner

Vår fantastiske ansiktsrens, Sweet & Creamy Oil Cleanser, vant pris for beste ansiktsrens (Best Facial Cleanser) i engelske The JANEY LOVES 2018 Platinum Award - For Natural Products and Services. 

2018 Janey Loves PLATINUM Awards er for fremragende innovasjon i naturlige og økologiske produkter og tjenester. Award-programmet markerer og bringer det beste ut av det beste innen naturlige produkter og tjenester. Vinnerne blir valgt etter testing av dommerpanelet og forbrukernes stemmer.

 

Om Janey

Janey Lee Grace er en nøkkelperson og viktig influencer i Natural Health / Wellbeing / Eco World med hennes lidenskap og vilje til å hjelpe folk til å velge de beste naturlige produkter som er tilgjengelig for dem. Hun er #1 Bestselgende forfatter på Amazon og har over 9 millioner lyttere som Co-Host på BBC Radio 2s 'mest lyttet til' show 'Steve Wright in The Afternoon', hun har også to ganger blitt stemt fram som #1 personlighet i Natural Beauty Industry Yearbook.

Hennes YouTube-kanal har 553.429 visninger hittil, og hun har 6,634 Twitter-følgere. Hun er spaltist for mange publikasjoner i Storbritannia, og gjennom hennes 5 bestselgende bøker, blogger, vlogs, seminarer, foredrag og mange TV- og radioprogrammer har Janey etablert sin posisjon som en pålitelig representant og media talsperson for den økologiske og naturlige helseverdenen.

 

Det er en stor ære at vår ansiktsrens ble elsket og stemt fram av juryen i Janey Loves Platinum Award. Dette blir den andre internasjonale prisen vår cleanser vinner. Dette er vi utrolig glade og takknemlige for.

 

Les mer om vår ansiktsrens

Les mer om Sweet & Creamy Oil Cleanser her.