Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

SpaBeauty om vår butikk

08 november 2016 – Marina Engervik

SpaBeauty bransjenytt marina miracle butikk i oslo

Åpning av Norges første Marina Miracle butikk

Marina Miracle er 100 % naturlig hudpleie laget i Norge. Produktene inneholder virkningsfulle og økologiske ingredienser av høy kvalitet.


Den 1. juni 2016 åpnet Marina Miracle butikk i Frognerveien 44 i Oslo. I butikken står alle produktene pent oppstilt og det lukter friskt og rent. Når man kommer inn i butikken får man en følelse av å gå inn i en grønn, behagelig drøm. Butikken er innredet med egendesignede møbler laget av bjørketre fra Norge og på den ene veggen pryder grønn reinlav butikken - som også er fra Norge.

 

Marina Engervik, gründer bak Marina Miracle, sier om den nye butikken:

- ’’Tanken bak butikken er en videreutvikling av merkevaren for å skape verdifull reklame og trygghet til oss som produsenter. Butikken blir et sted hvor kunden vil få forståelse i naturlig og økologisk hudpleie. Vi vil gi kundene gratis konsultasjon og produktanbefaling tilpasset sin hudtype enten som en hjemmebehandling eller som daglig pleie. De får mulighet til å virkelig kjenne på, lukte på og oppleve produktene våre. Butikken vil være et utsalgsted men ikke tilby behandlinger, det sparer vi til forhandlerne våre.’’

 

Nytt produkt ble lansert!

Samtidig som de åpnet ny butikk hadde de også lansering av et nytt produkt. En 100% naturlig og 95 % økologisk ansiktsmaske, Shea Hydration Mask. Denne forfriskende fuktighetsmasken dufter av epler og blomster og gir huden rikelig med næring fra bl.a. shea, aloe vera, grønn te, perlepulver og eplesyre. Fuktmasken vil bringe næringen fra shea og de andre aktive ingrediensene dypt ned i huden. Resultatet blir en friskere og yngre hud full av glød.

 

Lignende saker for deg:

Marina Miracle butikk omtalt i Kosmetikk >>

Verdens første Marina Miracle butikk >>

Stort intervju i SpaBeauty >>