Kåret 3 ganger til beste skandinaviske hudpleiemerke!

Erfaring med tørt vintervær i Alta

13 november 2016 – Marina Engervik

alta marina miracle afrodite

Afrodite Beautysalong i Alta har jobbet lenge med våre produkter,og her er deres erfaringer med å bruke vår Shea Hydration Mask. Alle damene som jobber der får stadig tørr hud på grunn av klimaet på vinteren i Alta. Det er veeeeldig tørt og veldig kaldt.

Det som skjer med huden når været er tørt og kaldt er at den tørre luften trekker ut fuktigheten av huden. Fuktigheten blir egentlig dratt ut av huden og huden føles stram, tørr og får en grovere tekstur.

 

Måling av fuktighetsbalanse

Afrodite Beautysalong har gode verktøy for å pleie huden, de har også en maskin som måler fuktighetsbalansen i huden. De hadde selv testet om fuktmasken faktisk fungerer på alle som jobber der (8 ansatte) og de alle hadde i forskjellige grader tørr og ubalansert hud. De brukte Shea Hydration Mask som nattmaske, de sov med den på, og neste dag var fuktighetsnivået og balansen oppe på et perfekt nivå! Alle hos Afrodite er veldig begeistret og fuktmasken har blitt en god bestselger hos de.

 

Hvorfor fuktmaske fungerer

Grunnen til at fuktmasken faktisk fungerer og trekker seg så dypt ned i huden at den gjør en forskjell er fordi masken er formulert med fruktsyrer fra epler som vi formulerer med både smør og olje fra shea samt andre næringsrike oljer. På denne måten får vi en aktiv maske som trekker dypt ned i huden. Og man ser ikke bare en forskjell på fuktighetsskalaen, men man ser også tydelige resultater på ansiktshuden. Den blir mykere, tekstur utjevnes og huden får en frisk glød. Huden ser rett og slett mer fuktet ut.

 

Har du tørr og ubalansert hud nå i vinterkulda?

Bruk Shea Hydration Mask ca annenhver kveld som en nattkrem. Start med å rense huden din helt ren og smør på masken som om den var en krem. Neste morgen steller du huden din som vanlig. Du vil helt garantert merke en stor forskjell når du bruker fuktmasken regelmessig! Du kan også kombinere denne masken med noen dråper av vår Argan Night Serum for ekstra effekt. Da tar du først 3-4 dråper av nattserumet, venter 1 minutt og så ta på fuktmasken. 

 

Bilder fra jeg var på besøk i Alta

Lanseringsfest av Marina Miracle hos Afrodite i AltaAfrodite kundekveld lansering marina miracle 

Lignende saker for deg:

Hvordan dyprense huden >>

4 vanlige myter om hudpleie >>

Hva er forskjellen på krem og olje >>