Min Kurv

Lukk

Erfaring med tørt vintervær i Alta

Publisert

alta marina miracle afrodite

Da jeg var i Alta for noen dager siden, og lanserte Marina Miracle i hudpleiesalongen Afrodite Beautysalong, fikk jeg høre deres erfaringer med å bruke vår Shea Hydration Mask. Alle damene som jobber der plages med tørr hud på grunn av klimaet på vinteren i Alta. Det er veeeeldig tørt og veldig kaldt. Det som skjer med huden når været er tørt og kaldt er at det tørre trekker ut fuktigheten av huden. Det er slik vannmolekyler fungerer. Når vann blir til is, trekker vannet seg sammen og klumper seg til is og isen fortsetter og trekke til seg vannmolekyler og vokser seg større og større. Dette skjer på mikroskopisk nivå med huden vår når det er tørr kulde. Fuktigheten blir egentlig dratt ut av huden og huden føles stram, tørr og får en grovere tekstur.

 

Måling av fuktighetsbalanse

Afrodite Beautysalong har gode verktøy for å pleie huden, de har også en liten maskin som måler fuktighetsbalansen i huden. De hadde selv testet om fuktmasken faktisk fungerer på alle som jobber der (8 ansatte) og de alle hadde i forskjellige grader tørr og ubalansert hud. De brukte Shea Hydration Mask (De sov med den, altså de bruker den som en nattkrem) og neste dag allerede var fuktighetsnivået og balansen oppe på et perfekt nivå! Alle hos Afrodite er veldig begeistret og fuktmasken har blitt en god bestselger oppe i Finnmark.

 

marina miracle fuktighetsmaske

Hvorfor fuktmaske fungerer

Grunnen til at fuktmasken faktisk fungerer og trekker seg så dypt ned i huden at den gjør en forskjell er fordi masken er formulert med fruktsyrer fra epler som vi blander med både smør og olje fra shea samt andre næringsrike oljer. På denne måten får vi en aktiv maske som trekker dypt ned ihuden. Og man ser ikke bare en forskjell på fuktighetsskalaen, men man ser også tydelige resultater på ansiktshuden. Den blir mykere, tekstur utjevnes og huden får en frisk glød. Huden ser rett og slett mer fuktet ut.

 

Katrine, som er makeupartist, sier følgende:

''For å legge en fin makeup må man ha et bra utgangspunkt og huden er den største faktoren, det er utrolig viktig at huden ikke er dehydrert for å få et fint resultat. Man kan oppleve å se ekstra matt ut eller i værste fall å flasse av foundation om huden ikke har nok fuktighet før man legger sminke.''

 

Har du tørr og ubalansert hud nå i vinterkulda?

Bruk Shea Hydration Mask annenhver kveld som en nattkrem. Start med å rense (se vår cleanser her)huden din helt ren og smør på masken som om den var en krem. Neste morgen steller du huden din som vanlig. Du vil helt garantert merke en stor forskjell når du bruker fuktmasken regelmessig! Du kan også kombinere denne masken med noen dråper av vår Argan Night Serum for ekstra effekt. Da tar du først 3-4 dråper av nattserumet, venter 1 minutt og så ta på fuktmasken. 

 

Bilder fra lanseringsfesten

Lanseringsfest av Marina Miracle hos Afrodite i AltaAfrodite kundekveld lansering marina miracle 

Lignende saker for deg:

Hvordan dyprense huden >>

4 vanlige myter om hudpleie >>

Hva er forskjellen på krem og olje >>

 

Motta de beste tilbudene:

Meld deg inn i kundeklubben å motta bonuspoeng på alle kjøp og de beste tilbudene på epost. Det er tilbud du ikke får andre steder!

Skriv din epost her og klikk på knappen:

SEARCH THIS STORE