Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Hvordan dyprense huden

28 oktober 2016 – Katrine Albarocco

katrine albarocco marina miracle dyprens ansiktsmaske

Jeg dyprenser huden min en til to ganger i uka, noe jeg vil anbefale alle å gjøre (uansett hvilken hudtype du har) for å holde huden frisk og fin. Det er også helt nødvendig å gjøre dette for å kunne legge en fin makeup.

 

Hvorfor dyprense huden regelmessig?

Mange tenker at du tilfredsstiller hudens behov bare ved å rense huden hver kveld med en god rens og påføring av fuktighet. For ja, det er ikke alle som syns det er like gøy å gjøre den allerede lange kveldsrutinen sin enda lengere. Man merker derimot en enorm forskjell hvis man setter av 30 minutter i uka til å dyprense huden.

 

Det har utrolig mye å si på resultatet du får når du legger makeup. Hvis man ikke er nøye med å dyprense huden regelmessig vil man ofte oppleve at f.eks foundation ikke sitter like godt på, tørre eller blanke partier synes utover dagen og huden ser ikke like jevn og sunn ut, den blir rett og slett gusten. Tenk på huden din som et lerret til en kunstner, det må være jevnt og rent for å få et fint og varig resultat. Derfor er det så viktig å dyprense huden regelmessig, da sikrer du at du alltid får en plettfri og jevn makeup.

 

Å dyprense huden er også en fin måte å vedlikeholde huden på, jeg liker å se på det som at jeg gjør klar huden min for uka. Det er viktig å nevne at dyprens er noe man ikke skal gjøre hver dag, men som sagt 1-2 ganger i uken.

marina miracle produkter ansiktsmaske rens og olje


Steg for steg: Hvordan dyprense huden

vask1. Start med å skylle ansiktet og halsen med vann, deretter rens huden med Sweet and Creamy Oil Cleanser ved å massere rensen godt inn i huden til huden føles og ser ren ut.

vask22. Bruk et rent håndkle og legg det med et forsiktig trykk over huden for å tørke.

vask33. Legg Rosehip Peeling Mask over hele ansiktet, la masken virke i 30 minutter.

vask44. Våt ansiktet med litt vann, masser sukkerkornene fra masken godt inn i huden før du vasker av masken helt. (Tips: Bruk en bomullspad når du masserer sukkerkornene inn i huden for å få en kraftigere peeling.)

vask55. Til slutt påfører du Argan Night Serum eller den ansiktsoljen du foretrekker å bruke. Når den har trukket inn påfører du deretter noen dråper oljer som primer og du får en kjempefin makeup med en dewy glød! Les mer om hvordan du bruker olje som primer her.

Skrevet av: Katrine Albarocco

 

Lignende saker for deg

5 Grunner til hvorfor ansiktet krever andre produkter enn kroppen >>

Hvordan ta vare på huden din i høst >>