Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Re-lansering! White Temptation Mask

06 februar 2024 – Marina Engervik

White Temptation Mask

Rosehip Peeling Mask er oppgradert og har nytt navn: White Temptation Mask

Vi er i konstant utvikling og hvis vi ser at vi har et produkt som kan oppgraderes, så gjør vi jo selvfølgelig det! Vi har nå re-lansert og videreutviklet vår kjære Rosehip Peeling Mask og den re-lanseres nå som White Temptation Mask. Ansiktsmasken har fortsatt alle de gode egenskapene sine, den gode spa-duften, den rene hvitfargen og den fristende marengs-lignende konsistensen, som også inspirerte til det nye produktnavnet White Temptation Mask. Masken har fått tre store oppgraderinger:

 

1. Aktiv probiotika

White Temptation Mask inneholder aktiv og levende probiotika. Probiotikaen blir hentet fra en helt unik probiotisk kultur vi har utviklet selv. Vi bruker probiotika til å fermentere både sukkerkorn og brokkoli som begge har en rensende og peelende effekt på huden. White Temptation Mask vil både fornye huden samtidig som den styrker hudbarrieren og tilfører sunne bakterier til huden. 

 

2. Effektiv bio-retinol!

Vi har utviklet en helt egen måte å bryte ned tindvedekstrakt og nypeekstrakt molekyler på. Nå kan huden mye lettere ta til seg næringsinnholdet og klarer enda mer effektivt å omdanne karoten til vitamin A (retinol) i huden. Enkelt sagt så er vårt bio-retinol nå enda mer virkningsfullt! Du får nyte godt av alle de gode tingene retinol er kjent for: Øke kollagen og elastin i huden, gi raskere cellefornyelse, jevnere hud og hudtone og minimering av fine linjer og porer.

Les mer om Bio-retinol VS Retinol her.

 

3. Mindre molekylære enzymer

Vi bruker nå en ny måte å bryte ned enzymene i sukkerekstraktet vårt på slik at det nå er enda mer effektivt. Vi fermenterer enzymene slik at den molekylære størrelsen blir endra mindre og enzymene vil da kunne peele huden på et dypere nivå. Det er disse enzymene som gir huden den umiddelbare glatte følelsen som masken gir, man ser også at huden stråler enda mer enn før.

Gå til White Temptation Mask.