Kåret 3 ganger til beste skandinaviske hudpleiemerke!

Intervju med Diamant nr 402 - Svetlana Ulikova

12 februar 2024 – Martin Engervik

I vår kundeklubb kan man bli en diamant-kunde når man har samlet seg opp en viss sum med poeng. Vi ønsker selvfølgelig å vite mer om hvem våre kunder er og sender noen spørsmål når en kunde oppnår diamantstatus. Vi håper også at det kan være gøy for andre kunder å se hvem disse diamantkundene er.

Dette er vår Diamant nr 402, Svetlana Ulikova!

 

 

Hvem er du?

Hei! Jeg heter Svetlana (30-40), og jeg er profesjonell håndverker 😊. Jeg elsker naturen, sunn livsstil og friluftsaktiviteter veldig godt på fritiden, mens min arbeidstid er fyllt med mange spennende prosjekter. Blandt disse er tradisjonell skinngarving av lær, pels og fiskeskinn, lærarbeid, plantefarging av ull, filting, kurvbinding mm. Fiskelær - hæ? :D  hehe... ! Vi ses kanskje en dag på vikingfestivalen? ;)

 Nyeste diamantkunde

Hvordan oppdaget du Marina Miracle?

Jeg sliter ganske med tørr hud, siden ungdomstid. Det var en reklame i sosiale medier som ga meg en håp her. Helt fantastisk ingrediens-liste stimulerte meg for å prøve, og bare etter flere måneder ble jeg en "diamond medlem", nemlig en veldig fornøyd kunde. Og...

Selv om jeg er interessert i naturmedisin selv, og har prøvd å lage egne kremer, skjønner at jeg er ingen laboratorium, og klarer ikke kontrolere prosessen. La profesjonelle gjøre det! 

 

Hvilke produkter av Marina Miracle bruker du?

Fant ut at Amaranth Day & Night Cream var litt for svak for meg i vintertid, så gikk for S.O.S istedet. Og denne bruker jeg 2 ganger om dagen. Kan gjerne ta litt eksta på før snø-aktion ute med småungen min. 😊 Mens, Amaranth Cream skal jeg spare til sommertid. 

Likte veldig godt også Amaranth Face Oil, som jeg bruker under S.O.S, eller etter pealing. Og Rosehip Peeling Mask.

 

Har du andre tips til en naturlig og sunn livsstil utenom hudpleie?

Man må jo skjønne at det hjelper ikke å smøre seg med flere lag krem, og forvente en perfekt resultat. Være akriv, positiv, spise masse grønnt og lite sukker - det gjør saken! 😊