Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Re-lansering av Flower Berry Essence

03 november 2021 – Marina Engervik

RE-LANSERING AV FLOWER BERRY ESSENCE

Nå er det ett år siden vi lanserte vår 3 i 1 essens. I tiden etter at den har blitt lansert er det mange som har testet den og kommet med gode og konstruktive tilbakemeldinger til oss. De aller fleste elsker virkningen av essensen, det at den klarer å økte fuktighetsnivå i huden og at den lindrer irritert hud. Samtidig fikk vi også tilbakemeldinger om at duften av essensen ikke var den beste, noen elsket den, mens andre syns lukten var direkte ekkel.

Dette måtte vi jo gjøre noe med, vi ønsker jo ikke at noen skal droppe å bruke et bra produkt fordi de ikke liker lukten av det. Vi gjorde undersøkelser og fant ut at agurk har en helt spesiell duft som folk oppfatter helt forskjellig. Noen syns akkurat samme agurkvann lukter søtt og friskt, mens andre syns den lukter surt og ekkelt. Dette har med hvordan hjernen oppfatter duften. 

 

NY OG BEDRE DUFT!

Vi startet da prosessen med å re-formulere essensen, slik at den har samme ingredienser og virkning som før, men med en bedre duft som flere kan like. Vi justerte fermenteringsmetoden av jordbær slik at duften av jordbær ble kraftigere samtidig som vi reduserte konsentrasjonen av agurkvann. Vi har også byttet leverandør på flere av de andre ingrediensene i essensen slik at råvarene nå har en enda høyere og bedre kvalitet. Alle disse justeringene resulterer i et enda bedre og mer virkningsfullt produkt, samtidig som den har fått en mild og ren duft av jordbær som vi vet at enda flere neser vil elske!

 

Gå til Flower Berry Essence.