Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Grønn Harmoni i Askim

24 november 2021 – Marina Engervik

Ann-Therese Strøm Grønn Harmoni

Grønn Harmoni Marina Miracle

Vi ønsker vår nye forhandler Grønn Harmoni velkommen! Ann-Therese Strøm, som er utdannet hudpleieterapeaut, åpner nå sin egen salong som har fokus på naturlige og økologiske produkter og behandlinger for både hud, kropp og sinn i en beroligende atmosfære. Hun forteller:

''Jeg oppdaget Marina Miracle når jeg leita etter gode produkter for atopisk eksem hud, siden det er noe jeg har hatt som liten jente.
Marina sin historie med atopisk eksem traff meg midt i hjerte og produktene ble store favoritter fra dag en.
Jeg visste tidlig at dette var en serie jeg kunne tenke meg å ta inn i min grønne salong. Det naturlige er det beste og Marina sine produkter er rene, naturlige og økologiske. At de i tillegg er fra Norge scoret høyt hos meg. En fantastisk produktserie som jeg gleder meg til å jobbe med i min grønne salong Grønn Harmoni i Askim.

- Ann-Therese Strøm