Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Marina Miracle x Tone Lise

28 oktober 2021 – Marina Engervik

Marina Miracle x Tone Lise

Foto: Isabell Solberg Photography

I samarbeid med Norges ‘negledronning’, Tone Lise Forbergskog, har vi utviklet en styrkende negleolje formulert med tindved og aprikos, ekstrakter fra rosmarin, tranebær og grønn-te som pleier tørre neglebånd og forbedrer sprukne/tynne negler. ET NYTT OG SPENNENDE SAMARBEID

Marina Miracle x Tone Lise

Marina og Tone Lise er begge født og oppvokst i Norges fiskerihovedstad, Båtsfjord, men de møttes første gang på en skjønnhetsmesse i Oslo for snart 7 år siden. Siden den gang har de holdt kontakten og lagt planer for et samarbeid. Og når to skjønnhets-gründere slår hodene sammen, kan man ikke annet enn å forvente at det blir et spennende resultat! Med Marina som spesialist innen naturlig hudpleie og Tone Lise som gründer av Tone Lise Akademiet og TL Design, så de muligheten til å utvikle et helt unikt produkt sammen.

 

HVEM ER TONE LISE?

Tone Lise Forbergskog er en av Nordens mest vellykkede og grensesprengende forretningskvinner med over 30 års erfaring i kosmetikkbransjen. 

Tone Lise flyttet til Los Angeles da hun var 18 år for å gå på en skjønnhetsskole som spesialiserte seg på negler og håndbehandling. Etter at hun hadde fullført skolen flyttet hun tilbake til Norge hvor hun startet sin første salong i Norges travleste handlegate, Karl Johans gate i Oslo.

Noen år senere åpnet hun skjønnhets og negleskolen Tone Lise Akademiet og lanserte samtidig Norges første neglelakkserie; TL Design. Hun hadde hele tiden fokus på bærekraft og at produktene inneholdt rene og økologiske ingredienser.

Tone Lise har vunnet flere priser for negleproduktene sine og har også mottatt gründerprisen.

På sidelinje med sin karriere, har Tone Lise også jobbet med å hjelpe kvinner som har vært ofre for menneskehandel og prostitusjon. Det er dette som er hennes hjertesak og hun har hjulpet mange kvinner inn i arbeidslivet.

Tone Lise er også forfatter og har skrevet flere bøker om entreprenørskap og bærekraft. Dette er en kvinne med mye erfaring og kunnskap. Vi er veldig stolte over å ha Tone Lise med som samarbeidspartner og gleder oss veldig til å se hva mer fint dette samarbeidet vil bringe.

 

EN UNIK NEGLEOLJE

Det var slik nyheten ‘Essential Nail Elixir’ ble til. En helt spesiell negleolje med nordiske ingredienser. Denne negleoljen inneholder oljer av svært høy kvalitet og sammen med aktive ekstrakter vil negleoljen pleie neglebånd og gjøre neglene sterkere og glattere. Denne negleoljen er perfekt å bruke som daglig pleie av negler samt både før og etter manikyr eller pedikyr behandling. Oljen er også perfekt å bruke på tørre hender. Essential Nail Elixir kommer på en pen, sort glassflaske med en tynn glasspipette som gjør det enkelt å dosere en perfekt dråpe elixir på hver negl. 

Les mer om negleoljen her.