Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

NYHET! Øyekrem med trippel effekt!

29 april 2024 – Marina Engervik

Triple effect eye cream

 

Endelig er den her! Øyekremen vi alle har lengtet etter. Vi er så glade for at vi endelig kan dele denne nyheten. Denne formelen har vi jobbet hardt og lenge med, hele seks år faktisk! Øyekremen passer for alle hudtyper, også sensitive øyne, den kan også fint brukes under sminke/concealer. Les videre om du vil lære litt mer om vår helt unike øyekrem.

 

Hvorfor trenger vi egentlig øyekrem?

Huden rundt øynene er helt annerledes enn resten av ansiktshuden, den er tynnere og har høyere pH (ca 6.0). Det er også derfor man lett kan få mørke ringer, poser og fine linjer, fordi huden er tynnere og derfor syns dette mer rundt øynene. Løsningen er å gjøre huden sterkere, men hvordan får man sterkere hud rundt øynene? Vi må bygge den opp og faktisk gjøre den tykkere. Vi har derfor jobbet med å utvikle en øyekrem som gjør huden rundt øynene tykkere, fastere og sterkere, slik at huden blir mer motstandsdyktig.

Triple Effect Eye Cream gir også intens fuktighet og næring til den delikate huden rundt øynene. Hyaluronsyre, peptider og bio-retinol gir en trippel-effekt som bekjemper mørke ringer, forbedrer elastisiteten og styrker huden rundt øynene. Her kan du lese mer om hva disse tre nøkkelingrediensene i øyekremen faktisk er og hva de kan gjøre for huden din:

 

1. Hyaluronsyre

Øyekremen vår inneholder et helt unikt 3-veis fuktekstrakt med superhelten hyaluronsyre, snøsopp og polyglutaminsyre. Sammen vil denne ultimate trioen tilføre ren fuktighet til den sarte øyehuden. Huden rundt øynene vil se enda jevnere og ut, og fine linjer kan også blir mindre synlig.

 

2. Peptider

Peptider er korte kjeder av aminosyrer som utgjør proteiner som kollagen. Derfor kan det å tilføre peptider stimulere huden din til å produsere kollagen. Mer kollagen kan føre til fastere og fyldigere hud.

Peptidene i vår øyekrem vil bygge opp huden rundt øynene og gjør den sterkere. Når huden rundt øynene blir tykkere og sterkere vil dette ha god effekt mot mørke ringer og poser rundt øynene. Øyene vil se sunnere og mer våkne ut.

 

3. Bio-retinol

Bio-retinol øker produksjon av vitamin A i huden som igjen øker kollagen og forbedrer elastin, som gjør den tynne huden rundt øynene tykkere og sterkere.

Vi bruker bio-retinol i form av tindvedekstrakt og nypeekstrakt. Disse er proppfulle av karoten som umiddelbart blir omdannet vitamin A (retinol) når det kommer på huden. Du får da nyte godt av alle de gode tingene retinol er kjent for, uten at det irriterer huden: Øke kollagen og elastin i huden, gi raskere cellefornyelse, jevnere hud rundt øynene og minimering av fine linjer, mørke ringer og poser.

 

Hvordan bruke øyekrem?

Det er faktisk ganske viktig å bruke øyekremen på riktig måte for å få fullt utbytte av kremen. Slik bruker du Triple Effect Eye Cream:

1. Start alltid med å rense huden helt ren med en av våre ansiktsrenser.

2. Øyekrem skal på rett etter rens og før ansiktsolje/ansiktskrem. Tvist toppen og pumpen popper opp. Pump forsiktig ned slik at du får ønsket mengde med øyekrem. Påfør øyekremen med et lett trykk rundt hele øyet. Bruk øyekremen hver morgen og kveld etter rens og før ansiktsolje/krem. 

Les mer om Triple Effect Eye Cream her.